Φιλικές συμβουλές από μια millenial για να φλερτάρεις σωστά

Φιλικές συμβουλές από μια millenial για να φλερτάρεις σωστά

Τι πρέπει να προσέξεις σε αυτή την ψηφιακή εποχή;

Στο φλερτ της γρήγορης αυτής εποχής που ζούμε με τα social media, το stalking, το ghosting και όλα αυτά που μπορούν να σου συμβούν ή και να προκαλέσεις, εσύ πρέπει να είσαι βράχος και να έχεις ατσάλινα αντανακλαστικά, αφού οι νόρμες και οι συνήθειες δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα έζησαν οι προηγούμενες γενιές. Πως θα φλερτάρεις λοιπόν σωστά χωρίς να εκτεθείς; Μια millenial δίνει το στίγμα της εποχής, χωρίς πολλές σάλτσες, τα bullets  είναι τέσσερα και απλά.

Πες «όχι» στο παιχνίδι

Έχουμε 2018, το τηλέφωνο δεν κάνει μόνο κλήσεις και τα πράγματα προχωράνε προς τον δρόμο που χάραξε το shortcut. Μην κάθεσαι και ταλανίζεσαι με ερωτήματα του τύπου «Ποιος πρέπει να επικοινωνήσει πρώτος; Πόση ώρα πρέπει να περιμένεις να απαντήσεις σε ένα μήνυμα; Πόσα emoji μπορώ να προσθέσω σε μια απάντηση;». Όλες αυτά στο τέλος θα σε τρελαίνουν. Να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου.

Πρόσεχε τα social media

Μην πατάς κλικ σε όλα του τα insta stories. Μπορεί να δει ότι τον τσεκάρεις και να θεωρήσει ότι τον παρακολουθείς. Αν δεν θες να γίνεις στόχος πρόσεχε που πατάς!

Σκέψου ανοιχτά (μέρος πρώτο)

Πειραματίσου με τις πόζες σου μέχρι να βρεις τις καλές σου γωνίες, ζήτα βοήθεια από τις φίλες σου και μάθε να ποζάρεις με άνεση στο φακό.

Σκέψου ανοιχτά (μέρος δεύτερο)

Μην βιαστείς να πεις «όχι»  στα date apps είναι ένα καλό εργαλείο σε περίπτωση που θες να μιλήσεις με κόσμο, να γελάσεις και να διευρύνεις τον κύκλο σου. Οκ, η ψηφιακή αυτή εποχή κρύβει και τους κινδύνους της. Όλα θέλουν μέτρο και προσοχή.  Πάντως θα σου κάνει καλό να βγεις με κάποιον που του εξάπτεις το ενδιαφέρον και σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ