Τέλος ο Ερνάνι, προχωράει με άλλες λύσεις για τα άκρα η ΑΕΚ

Τέλος ο Ερνάνι, προχωράει με άλλες λύσεις για τα άκρα η ΑΕΚ

Η Ένωση όπως σας είχε ενημερώσει το10.gr βάζει μπροστά για άλλες επιλογές για τη θέση του εξτρέμ, αφού το θέμα του Πορτογάλου άσου δεν μπορεί να προχωρήσει

Το όνομα του Ερνάνι μπορεί να βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και αν απασχόλησε τους επικεφαλής της Ένωσης, ωστόσο όπως σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή το10.gr, η περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ της Πόρτο δεν έδειχνε πιθανό να προχωρήσει. Κάτι, που επιβεβαιώνεται και από τις νεότερες πληροφορίες που έρχονται από πλευράς ΑΕΚ, μιας και αυτές αναφέρουν πως η Ένωση εγκαταλείπει οριστικά την περίπτωση του Ερνάνι, προχωρώντας για άλλες λύσεις, στα πλαίσια της ενίσχυσης των άκρων!

Παρά τις επαφές που έγιναν και αφορούσαν στον δανεισμό του παίκτη, η Πόρτο είναι ακόμα και σήμερα κάθετη σε ότι έχει να κάνει με τον Ερνάνι, συζητώντας μονάχα για την πώληση του παίκτη. Κάπως έτσι, το όλο ζήτημα τελειώνει και τυπικά για την ΑΕΚ, που ήδη κινείται για άλλες λύσεις. Με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως υπάρχουν 2 περιπτώσεις εξτρέμ που βρίσκονται ψηλά στη λίστα της και άμεσα, αναμένεται να έρθουν στην πρώτη γραμμή. Μεταξύ των οποίων, δεν είναι ο Ντάρκο Λάζοβιτς, που επίσης ακούστηκε για την ΑΕΚ τις προηγούμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ