Οικονομικά Τοξότης 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Οικονομικά Τοξότης 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Τοξότη ανά δεκαήμερο για το 2019!

Τοξότη, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Τι σου είναι η τύχη φίλε μου… Το είπε και ο γέροντας: Ο Δίας έφυγε αλλά είναι σαν να μην έφυγε κι εσύ ετοιμάζεσαι για μεγάλα πράγματα. Κι όχι από εκείνα τα δύσκολα που τα βλέπεις και τα φορτώνεις στον κόκορα, αλλά τα εύκολα που είναι και στην φύση σου. Και του πουλιού το γάλα θα έχεις, χωρίς να κοπιάσεις, όσο πιο πολλά ζητάς τόσα περισσότερα θα παίρνεις κι άσε τους άλλους τους ζηλιάρηδες να σε βρίζουν.

Πάρτε κύριοι αγκαλιά τον Κρονάκο σας και μόκο. Το μενού μάλιστα έχει και προίκα βαρβάτη σαν την γαϊδουριά σου. Όσο για τις δουλειές, who cares, το πολύ-πολύ να ανοίξεις πέντε-δέκα για να κάνεις το κομμάτι σου κι ύστερα να βάλεις τα κορόιδα να δουλεύουν για σένα. Πολυθεσίτη σε βλέπω, να τα παίρνεις από παντού, δώσε όμως και κάτι στους πτωχούς για να σε δοξάζουν μέρα-νύχτα και να τσιμπήσεις και τις φοροαπαλλαγές σου.

2ο δεκαήμερο

Πάει! Ό,τι έφαγες, έφαγες, ό,τι ήπιες, ήπιες γιατί από φέτος αρχίζει η δίαιτα. Πέντε θα βγάζεις, δέκα θα δίνεις, χώρια τα κερατιάτικα. Άσε που θα ρέψεις στην δουλειά και το σεξ και που να τα προφτάσεις όλα, σαν τον άγιο Ονούφριο θα μείνεις, πετσί και κόκκαλο.

Μην αρχίσεις όμως τις γκρίνιες πως τάχα άλλα σου έταξαν οι αστρολόγοι, γιατί φταις κι εσύ που πήραν τα μυαλά σου αέρα και μου θες μεγαλεία. Όχι καλέ μου, εκεί μαζί με τους πτωχούς για να το φιλοσοφήσεις και να γίνεις… γιόγκι. Σε αυτό το τελευταίο όμως εναποτίθεται και η ουσιαστική σου ελπίδα για να γυρίσεις το ματσάκι, αφού άνετα μπορείς να το παίξεις γκουρού των Ιμαλαΐων και να κάνεις την προίκα σου από τις προσφορές των πιστών κι ύστερα να τα χαβιάρια και οι σαμπάνιες στην υγεία των κορόιδων.

3ο δεκαήμερο

Κι εσένα σου άφησε κάτι ο Δίας για να την βγάλεις, αλλά δεν σου ξηγήθηκε φίνα και ωραία όπως στους τυχεράκηδες του πρώτου δεκαημέρου. Γιατί μεσιέ δεν νομοθέτησες πλήρη απαλλαγή από τα χρέη και τώρα πλάκωσαν τα κοράκια; Δώρον άδωρον έλεγαν οι αρχαίοι, it’s no use Αγγλιστί. Και τι να το κάνεις το ρημαδοπαλάτι, χωρίς προσωπικό;

Ποιος θα γυαλίζει τα πουά πόμολα και σιγά μην ανταλλάξεις την γιόγκα σου με μια χλωρίνη. Αχ, μισές δουλειές έκανε ο μπάρμπας σου (σου έμοιασε βλέπεις) και τώρα τρέχεις για να καλύψεις τις αδικίες της ζωής. Αμ το άλλο! Πού να το πεις… Ορδές κατατρεγμένων έρχονται για να σου ζητήσουν δανεικά κι εσύ βέβαια με την καλή σου την καρδιά πώς να πεις όχι. Τι, να σε πούνε Σκρούτζ; Τους τόκους μην ξεχάσεις μόνο…

Πηγή: astrology.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ