Δε σου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο φιλάει; Ιδού τι πρέπει να κάνεις

Δε σου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο φιλάει; Ιδού τι πρέπει να κάνεις

Μην τα παρατήσεις αν δεν κάνεις αυτά πρώτα!

Τι θεωρείται άραγε καλό ή κακό φιλί; Η αλήθεια είναι πως, το τι θεωρεί ο καθένας από εμάς καλό ή κακό, είναι εντελώς υποκειμενικό. Κάποιοι ενοχλούνται από την αυξημένη ποσότητα σάλιου, άλλοι νιώθουν ότι υπάρχει κάτι μηχανικό στη διαδικασία και άλλοι απλά αναρωτιούνται τι πάει τόσο λάθος.

Αν βγαίνεις με κάποιον που, ενώ σου αρέσει και τα πάτε καλά σε όλα τα υπόλοιπα, φιλάει με έναν τρόπο που δε σου αρέσει, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν κάποιες τεχνικές που μπορούν να βοηθήσουν τις δεξιότητες ενός bad kisser.

Λύση 1
Η καλύτερη λύση είναι του δείξεις τι σου αρέσει, είναι να περάσεις κατευθείαν στην πράξη. Άλλαξε ταχύτητα ή φίλησέ τον στο λαιμό.

Λύση 2
Δε γίνεται να θέλεις αλλαγές, αν δεν είσαι διατεθειμένη να επικοινωνείς τις ανάγκες σου. Επειδή είναι ένα πιο «ευαίσθητο» θέμα, μπορείς να πεις αυτό που θέλεις με απαλό και ευγενικό τρόπο ξεκινώντας με «μου αρέσει όταν κάνεις αυτό». Αυτό είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικό, γιατί  αναφέρεσαι στις ανάγκες σου, τι θεωρείς σημαντικό και τι μπορεί να αλλάξει.

Λύση 3
Η μελέτη δεν είναι μόνο απαραίτητη για τα πτυχία μας. Καλό είναι να ενημερωνόμαστε και να μαθαίνουμε ό,τι μπορούμε, σε πράγματα που μας αφορούν. Δες ένα tutorial, πάρε γνώμες φίλων και σκέψου μήπως κάνεις κι εσύ κάτι λάθος. Δοκίμασε νέα πράγματα, (διότι αυτό δεν ισχύει μόνο στο σεξ) και μην περιμένεις μόνο από τον άλλο να βρει αυτό που σε ενθουσιάζει.

Λύση 4
Ποτέ κανείς δεν έπαθε κάτι κακό επειδή εξασκήθηκε αρκετά στο φιλί. Είναι καλό να θυμάσαι ότι το φιλί μπορεί να γίνει καλύτερο, όταν έρχεσαι πιο κοντά με έναν άνθρωπο, αποκτάς οικειότητα και βαθαίνουν τα συναισθήματά σου. Εκεί αλλάζει και η μεταξύ σας χημεία. Αν μετά από όλα αυτά, βλέπεις ότι τα πράγματα μένουν στάσιμα, μη χαλάς άλλο σάλιο (κυριολεκτικό) και προχώρα παρακάτω.

Πηγή: womenonly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ