Πως «δαγκώνει την λαμαρίνα» το κάθε ζώδιο;

Πως «δαγκώνει την λαμαρίνα» το κάθε ζώδιο;

Η συμπεριφορά μας στον έρωτα εξαρτάται άμεσα από τον Ήλιο, δηλαδή το ζώδιό μας, και τον Ωροσκόπο μας. Ποιες είναι οι διαφορές τους και τι σημαίνουν για τη στάση μας απέναντι στις σχέσεις;

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις έναν Κριό όταν είναι ερωτευμένος! Άλλωστε θεωρείται ένα από τα πιο ενθουσιώδη ζώδια. Ο Κριός στη σχέση θέλει να νιώθει ένταση και να δέχεται προκλήσεις από το σύντροφό του. Αν η σχέση φανερώνει σημάδια κόπωσης και πλήξης, την «τσιγκλάει». Προτιμά να τσακωθεί παρά να βουλιάξει στην ανία! Εξάλλου είναι το ζώδιο της δράσης και της ενέργειας. Όταν ερωτεύεται, κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του. Αλλά πρέπει και ο σύντροφός του να είναι ίσος προς αυτόν, και να στηρίζεται στα δικά του πόδια για να τον θαυμάζει. Γενικά ο Κριός είναι ειλικρινής ως προς τα αισθήματά του και άμεσος. Δεν υπάρχει περίπτωση να του αρέσετε ή το αντίθετο και να μην το καταλάβετε!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ  ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Το άτομο με αυτόν τον ωροσκόπο είναι ευθύ και ανταγωνιστικό, αφού οι ποιότητες του Κριού στον ωροσκόπο έρχονται στην επιφάνεια. Αυτά τα άτομα κάποιες φορές τρομάζουν τους συντρόφους τους με τα νεύρα, τις κρίσεις θυμού, την κυκλοθυμία και την επιθετικότητά τους. Η ανάγκη τους να είναι πρώτα και να έχουν στη ζωή τους κάτι για το οποίο θα παλέψουν τα κάνει να εφευρίσκουν προβλήματα ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχουν. Βλέπετε, χωρίς δράση πλήττουν, γίνονται ανήσυχα, ανυπόμονα, και απογοητεύονται. Μπορεί να χάσουν το τακτ τους και να πληγώσουν με τα καυστικά σχόλιά τους ακόμα και το πρόσωπο που αγαπούν. Βέβαια αυτό καθορίζεται και από τη θέση του Άρη στο ωροσκόπιο του ατόμου.

ΗΛΙΟΣ  ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Ο Ταύρος, όπως σε όλα στη ζωή του, έτσι και στη σχέση ψάχνει σταθερότητα, πίστη και εμπιστοσύνη. Δεν φοβάται τη δέσμευση όταν βρει το κατάλληλο άτομο. Η φήμη του περί πρακτικότητας και κτητικότητας είναι γνωστή, όμως η καρδιά ενός Ταύρου είναι ρομαντική, και θα ήταν άδικο να πιστεύουμε ότι η αγάπη του για την ύλη ισούται με αυτή για το ταίρι του. Όταν ερωτεύεται, στο μυαλό του υπάρχει το «για πάντα»! Μολονότι οι Ταύροι αγαπούν το χρήμα, το θέλουν για να το σπαταλάνε, ικανοποιώντας τις αισθήσεις τους αλλά και το ταίρι τους, ενώ επιδιώκουν να έχουν μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Πάντως δεν βιάζονται να μπουν σε σχέση, και σίγουρα πριν πάρουν την απόφαση να παντρευτούν, θέλουν να νιώθουν πρώτα τακτοποιημένοι στον επαγγελματικοοικονομικό τομέα.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ  ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Όταν βρίσκεται στον ωροσκόπο, αυτό το ζώδιο είναι πιο εξωστρεφές σε σχέση με τη θέση του Ήλιου. Η βαθύτερη επιθυμία του ωροσκόπου στον Ταύρο είναι να δημιουργήσει σχέσεις με γερές βάσεις. Ως ζώδιο της Γης, στον ωροσκόπο χαρίζει στο άτομο μια ξεχωριστή αύρα, που ελκύει έντονα το άλλο φύλο. Συνήθως οι άλλοι έχουν μια ανεξήγητη αίσθηση οικειότητας με το πρόσωπο αυτό, όταν το πλησιάζουν. Οι ανάγκες του είναι βασικές: Θέλει καλό φαΐ, καλό σεξ και ένα ωραίο μέρος για να ζει! Λαχταρά να έχει φυσική επαφή με τους ανθρώπους γύρω του, είναι ιδιαίτερα αισθησιακό, γήινο και ιδιαίτερα εκφραστικό. Η θέση της Αφροδίτης παίζει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα εκφραστεί αυτός ο ωροσκόπος, αφού είναι κυβερνήτης του.

ΗΛΙΟΣ  ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Ο πιο ανήσυχος Ήλιος του ζωδιακού, ψάχνει σχέσεις που θα τον ιντριγκάρουν, κυρίως σε εγκεφαλικό επίπεδο! Συνήθως είναι απρόβλεπτος, αποφεύγει τις ευθύνες, κυρίως σε μικρότερη ηλικία, και περιπλανιέται στους λαβυρίνθους του μυαλού του. Ακόμα και το σεξ για έναν Δίδυμο ξεκινά από το μυαλό, γι’ αυτό συνήθως και η ερωτική του ζωή είναι σύνθετη. Χρειάζεται πρώτα να βρει την ισορροπία μέσα του πριν κατασταλάξει σε μια σχέση. Άραγε ένας Δίδυμος μπορεί να είναι μονογαμικός; Φυσικά, αλλά με δύο όρους: πρώτον, θα πρέπει να έχει έντονη επαγγελματική ζωή, με εναλλαγές και προκλήσεις, καθώς και έναν ευρύ κύκλο φίλων, με τις ευλογίες του συντρόφου του βέβαια, και δεύτερον το ταίρι του πρέπει να καταφέρνει να τον εκπλήσσει, πάντα!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ  ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Ο ωροσκόπος στους Διδύμους προσδίδει στο άτομο ευχάριστη διάθεση, εξυπνάδα, σβελτάδα και ανησυχία. Δεν μπορεί να καθίσει σε καρέκλα ούτε για πέντε λεπτά! Το ίδιο συνήθως συμβαίνει και στις σχέσεις του. Δύσκολα θα παραμείνει σε μια αν δεν υπάρχουν αλλαγές και εκπλήξεις. Επίσης είναι δύσκολο να καταλάβει ο σύντροφός του πώς νιώθει. Ενώ είναι από τους πιο επικοινωνιακούς και κοινωνικούς ωροσκόπους, στην επιφάνεια τουλάχιστον, φαίνεται να τα χάνει με την έκφραση του συναισθήματος. Μονίμως έχει την αίσθηση ότι περιμένει κάτι καλύτερο στη γωνία… Στην αναζήτηση του ιδανικού, λοιπόν, θα πληγώσει πολλές καρδιές. Φυσικά σ’ αυτό παίζει ρόλο και η θέση του Ερμή, κυβερνήτη των Διδύμων.

ΗΛΙΟΣ  ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Το άτομο εκπέμπει ένα πιο ντροπαλό σεξαπίλ, που όμως είναι ακαταμάχητο. Η ευαίσθητη, κυκλοθυμική και παρορμητική συμπεριφορά του το κάνει να φαίνεται απροσπέλαστο, συχνά και ακατανόητο, είναι όμως μέρος του αμυντικού του σχεδίου. Όντας πολύ ευαίσθητο, χρειάζεται να προστατευτεί! Στον έρωτα μπορεί να δείχνει συγκρατημένο, αλλά μόλις νιώσει ασφάλεια, τα τείχη πέφτουν. Ο σύντροφός του πρέπει να πείσει αυτόν τον Ήλιο για την ευγένεια της ψυχής του, την ειλικρίνεια και τη διάθεσή του για δέσμευση, αν θέλει να παραμείνει μαζί του για πάντα. Μέχρι να συμβεί αυτό, είναι καταδικασμένος να βλέπει μόνο το σκληρό του περίβλημα (το σύμβολο του ζωδίου είναι το καβούρι). Δεν θα φτάσει ποτέ στην ψυχή του αν δεν παραδοθεί πρώτα ο ίδιος.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ  ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Όπως και με τον Ήλιο ή τη Σελήνη, έτσι και ο ωροσκόπος στον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος απέναντι στους άλλους, και συχνά δεν έχει όρια σε όσα προσφέρει. Γι’ αυτό συνήθως ελκύει ανθρώπους με ιδιαίτερα προβλήματα, που απομυζούν την ενέργειά του. Στον έρωτα, είναι δύσκολο να τον πλησιάσεις. Στην αρχή χρειάζεται να μελετήσει με προσοχή το άτομο που τον προσεγγίζει, λες και έχει να κάνει με κάποιον εισβολέα. Αν εκείνο περάσει το τεστ, η αγάπη, η τρυφερότητα και η φροντίδα που θα προσφέρει είναι απεριόριστες! Συνήθως επηρεάζεται πολύ από όσα του λένε χωρίς να εξετάσει το γιατί τα έχουν πει. Η Σελήνη, κυβερνήτης του Καρκίνου, και η θέση της στον ζωδιακό, δίνει περισσότερες απαντήσεις για τη συμπεριφορά του ωροσκόπου.

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Το φλερτ είναι κάτι που «βγαίνει» πολύ φυσικά στον Λέοντα. Δεν έχει άδικα τη φήμη του μεγάλου εραστή του ζωδιακού. Θέλει να απολαμβάνει όλες τις χαρές που προσφέρει ο έρωτας και το ρομάντζο. Στη σχέση χρειάζεται σεβασμό και όλη την προσοχή του συντρόφου του, και φυσικά είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Τα λουλούδια, η ποίηση, οι συναισθηματικές εκδηλώσεις, τα κεριά και ο αμοιβαίος θαυμασμός στήνει το σκηνικό του ερωτευμένου Λιονταριού. Το να ερωτευτεί δεν του είναι τόσο δύσκολο, όσο το να παραμείνει στη σχέση. Κι αυτό γιατί χρειάζεται συνεχώς επιβεβαίωση και θαυμασμό. Η ρουτίνα είναι θανάσιμο πλήγμα για τον έρωτα του Λέοντα. Χρειάζεται αν μη τι άλλο να νιώθει το επίκεντρο της προσοχής στη σχέση του, και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ  ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Ο ωροσκόπος αυτός εκπέμπει λάμψη και ζεστασιά. Η ανάγκη για θαυμασμό, χειροκρότημα, υποστήριξη και προσοχή, που είναι απαραίτητα στοιχεία στον Ήλιο και τη Σελήνη στον Λέοντα, ίσως δεν φαίνονται στον ωροσκόπο με την πρώτη ματιά. Αυτό όμως δεν πρέπει να ξεγελά. Πίσω από το ψύχραιμο και περήφανο παρουσιαστικό του κρύβονται πολλές ανασφάλειες και μεγάλη ανάγκη για θαυμασμό. Αν ο σύντροφός του τονώσει την αυτοπεποίθησή του και του εκφράσει ανοιχτά το θαυμασμό του, θα φτάσει στην καρδιά του. Αν όμως δεν ενδιαφερθεί, πραγματικά μπορεί να δει ένα «πέτρινο» προσωπείο. Η θέση του Ήλιου, κυβερνήτη αυτού του ωροσκόπου, συμπληρώνει ιδανικά το προφίλ του συγκεκριμένου ατόμου.

ΗΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Είναι γνωστή η αναλυτική και κριτική στάση της Παρθένου απέναντι στα πράγματα, αλλά και ο ρεαλισμός με τον οποίο αντιμετωπίζει τις σχέσεις. Παρ’ όλα αυτά, δεν ενδιαφέρεται λιγότερο από τα άλλα ζώδια για τον έρωτα. Μάλιστα έχει μεγάλη όρεξη να εξερευνήσει όλες τις λεωφόρους της σεξουαλικότητας! Το βασικό της αίτημα στη σχέση είναι η εξέλιξη και η ανάπτυξη και των δυο στο ζευγάρι. Ανταποκρίνεται σε ένα σύντροφο που της προσφέρει ποικιλία ερεθισμάτων, κοινές δραστηριότητες και ιδέες. Μέχρι το αντικείμενο του πόθου της να αποδειχτεί άξιο εμπιστοσύνης, δύσκολα θα παραδοθεί! Η διακαή επιθυμία για τελειότητα μπορεί να οδηγήσει στη σκληρή κριτική του συντρόφου της, που μοιραία θα αρχίσει να γίνεται λιγότερο ενθουσιώδης…

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Ο ωροσκόπος στην Παρθένο ταυτίζεται με την αυτάρκεια και την αποτελεσματικότητα. Εύκολα το άτομο αυτό κερδίζει την εμπιστοσύνη των άλλων, και συνήθως είναι εκείνο που δίνει τις συμβουλές και τη βοήθεια στη σχέση. Έχει οξύνοια και αξεπέραστη παρατηρητικότητα. Επίσης, δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν είναι όλα σε τάξη στο περιβάλλον του. Φτιάχνει ατέλειωτες λίστες, αγοράζει οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση του χώρου του και, φυσικά, λατρεύει τις νέες τεχνολογίες. Επίσης, είναι εξαιρετικό στις συζητήσεις. Βέβαια συχνά εστιάζει στο δέντρο και χάνει το δάσος. Η θέση του Ερμή στο ωροσκόπιο, ως κυβερνήτης της Παρθένου, δίνει περαιτέρω πληροφορίες για το άτομο αυτό.

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Στον Ζυγό βρίσκουμε την ανάγκη για εξισορρόπηση στη σχέση. Ως ζώδιο είναι ιδιαίτερα κοινωνικό και γοητευτικό, και επιθυμεί μια σχέση που να συμπληρώνει την εικόνα του. Επιζητά την αποκλειστικότητα, λατρεύει την ομορφιά και το στιλ, και μπορεί να κακομάθει τον εαυτό του και το ταίρι του με ακριβά δώρα και περιποιήσεις. Στον έρωτα, ο Ζυγός λατρεύει την ατμόσφαιρα, και μάλλον εστιάζει περισσότερο στη βιτρίνα παρά στο περιεχόμενο. Βέβαια υπάρχουν και Ζυγοί πιο σοφιστικέ ή ήσυχοι. Φοβούνται τα συναισθηματικά ρίσκα, γι’ αυτό παρουσιάζονται και ως αναποφάσιστοι. Θέλουν να είναι σίγουροι. Συχνά γίνονται ελεγκτικοί υπογείως. Μολονότι ψάχνουν την «απόλυτη» σχέση, φοβούνται να δεσμευτούν βαθιά, για να μην πληγωθούν.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Ακόμα κι από την εξωτερική του εμφάνιση φαίνεται ένας ωροσκόπος στον Ζυγό! Ανεξάρτητα από την ομορφιά, συνήθως δίνει μια γοητευτική αύρα στο άτομο, που φυσικά νοιάζεται ιδιαίτερα για το πώς φαίνεται στους άλλους, και πολύ περισσότερο στο αντικείμενο του πόθου του. Ο ωροσκόπος Ζυγός δημιουργεί οικειότητα, γι’ αυτό σπάνια αυτοί οι άνθρωποι μένουν μόνοι τους. Άλλωστε το ουσιαστικότερο αίτημά τους είναι μια «βαθιά» σχέση. Χωρίς αυτή νιώθουν ότι δεν έχουν ρίζες, είναι ανήσυχοι, και δεν μπορούν να είναι όσο αποτελεσματικοί θέλουν. Κάποιες φορές θα κάνουν θυσίες ώστε να μην είναι μόνοι τους. Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του Ζυγού, στο ωροσκόπιο κάποιου με ωροσκόπο Ζυγό δείχνει πολλά για το πώς δεσμεύεται.

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Το ζώδιο που βιώνει ακραία το συναίσθημα, όποιο κι αν είναι αυτό! Ο Σκορπιός έχει ιδιαίτερα μαγνητική προσωπικότητα και βιώνει έντονα τόσο τις αγάπες του όσο και το μίσος, ενώ τον ιντριγκάρει η τέχνη της αποπλάνησης, όπου σίγουρα παίρνει την υψηλότερη βαθμολογία χωρίς ιδιαίτερο κόπο! Όσο για το σεξ, φυσικά το απολαμβάνει με όλες του τις αισθήσεις! Μόνο που το σεξ, τουλάχιστον για τον υγιή Σκορπιό, δεν γίνεται ποτέ για πλάκα, ή δεν είναι απλώς για διασκέδαση. Γι’ αυτό μπορεί ακόμα και να απέχει σεξουαλικά αν δεν νιώθει με όλο του το είναι τη σχέση. Συνήθως επιλέγει ένα σύντροφο που να τον θαυμάζει, που έχει αυτοπεποίθηση και, φυσικά, που είναι ικανός να κατανοήσει την ανάγκη του Σκορπιού για μυστικότητα. Η ζήλια και οι εμμονές τον συνοδεύουν πάντα!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Είναι ίσως ο ωροσκόπος με το μεγαλύτερο καρμικό φορτίο, τουλάχιστον στις ερωτικές σχέσεις. Με ωροσκόπο Σκορπιό, η προσωπικότητα του ατόμου είναι έντονη και μαγνητική. Στη ζωή του τα βιώνει όλα ως άσπρο ή μαύρο. Φυσικά, και τις σχέσεις του. Είτε του αρέσει κάποιος είτε δεν θέλει ούτε να τον ξέρει! Προϋπόθεση για να ερωτευτεί κάποιον είναι να τον θαυμάζει απεριόριστα. Για το μυαλό, τη δύναμη, την ομορφιά, το σεξαπίλ, την οικονομική του κατάσταση. Κάποιος ή και όλοι αυτοί οι λόγοι είναι σημαντικοί για να δώσει την καρδιά του. Το μότο αυτού του ωροσκόπου είναι: «Θέλω αυτό που θέλω την ώρα που το θέλω και θα το πάρω με κάθε κόστος!». Η θέση του Πλούτωνα, κυβερνήτη του ωροσκόπου, δίνει περαιτέρω στοιχεία.

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Αισιόδοξος, αεικίνητος και περιπετειώδης, ο Τοξότης στα θέματα της καρδιάς έχει μάλλον περίεργη φήμη. Πολλά λόγια και λίγες πράξεις! Του αρέσει να εξερευνά νέους ορίζοντες, πνευματικούς, κοινωνικούς, συναισθηματικούς και σεξουαλικούς, και δεν μπορεί να παραμείνει με ένα σύντροφο που θα τον περιορίζει. Γι’ αυτό αναλώνεται σε επιφανειακές σχέσεις, ή μπορεί να είναι άπιστος, τουλάχιστον μέχρι να κατανοήσει ότι η συνειδητοποιημένη και πιστή αγάπη πραγματικά σε κάνει πλουσιότερο. Θέλει ο σύντροφός του να είναι ανεξάρτητος, μολονότι εκτιμά ιδιαίτερα την αγαπησιάρικη έκφραση συναισθήματος. Για να είναι ευτυχής, πρέπει ο σύντροφός του να εκτιμά την «ελευθερία» όσο και εκείνος, να έχει τα δικά του ενδιαφέροντα και χόμπι, ίσως και φίλους, και να μην του κάνει σκηνές ζήλιας!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Το χιούμορ, η αποφασιστικότητα, το θάρρος της γνώμης και η επεκτατική διάθεση του ζωδίου του Τοξότη κάνουν πολύ έντονη την παρουσία τους και στον ωροσκόπο. Είναι από τους ωροσκόπους-μαγνήτες για το άλλο φύλο, συνήθως εξαιρετικά δημοφιλής. Πάνω απ’ όλα θέλει να βιώσει πολλές εμπειρίες. Να κάνει ταξίδια, να ανοίξει τους ορίζοντές του, να συνδεθεί με κόσμο που έχει διαφορετική κουλτούρα και στάση ζωής. Συνήθως αυτός ο ωροσκόπος δεν ευνοεί τις μακρόχρονες σχέσεις, όταν όμως συναντήσει το άτομο που θα του αποδείξει ότι η «αγάπη» δεν είναι φυλακή, τότε μπορεί να υπηρετήσει πιστά τη σχέση. Η θέση του κυβερνήτη του ζωδίου, του Δία, λέει πολλά για τον ωροσκόπο αυτόν.

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η στάση του Αιγόκερω απέναντι στον έρωτα και τις σχέσεις είναι μάλλον παραδοσιακή. Έχει ανάγκη να «ανήκει» κάπου, γι’ αυτό θα ψάξει μια σταθερή, αξιόπιστη σύντροφο, και θα αναζητά όχι μόνο την αγάπη αλλά και την εκτίμηση και την έγκρισή της. Για να παίρνει όμως ικανοποίηση, πρέπει να μάθει να εκφράζει τις επιθυμίες του και να ζητά από το σύντροφό του, αλλιώς επωμίζεται όλα τα βάρη της σχέσης χωρίς αντάλλαγμα. Ψάχνει ένα σταθερό σύντροφο, που θα δουλεύει σκληρά όπως εκείνος, θα είναι φιλόδοξος και θα έχει κοινό νου. Ίσως να ψάχνει και κάποιον λίγο πιο εκφραστικό ως προς το συναίσθημα σε σχέση με εκείνον. Συχνά ο Αιγόκερως, όταν δεν είναι συνειδητοποιημένος, μπορεί να δώσει στη σχέση του τη χροιά γονικού δεσμού. Και τότε, δυστυχώς, δύσκολα απεγκλωβίζεται.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Πίσω από το επιφυλακτικό, ψύχραιμο και μοναχικό ύφος του κρύβεται ίσως το πιο υπεύθυνο, ευαίσθητο και ντροπαλό άτομο που έχετε γνωρίσει! Ένας άνθρωπος που παίρνει τα πάντα πολύ στα σοβαρά, και που διακρίνεται για τη σοφία και την ωριμότητά του. Θα κρύψει επιμελώς ό,τι τον πονάει για να μη φανεί ότι είναι αδύναμος ή ότι έχει ανάγκη τον οποιονδήποτε. Στις ερωτικές σχέσεις εύκολα γίνεται επικριτικός, ψυχρός και απόμακρος, τη στιγμή που, περισσότερο από καθετί, επιθυμεί από το ταίρι του αγάπη, στοργή και συναίσθημα, αλλά ίσως να μην ξέρει πώς να το ζητήσει. Μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απαιτητικός, περιμένοντας το ταίρι του να αγγίζει την τελειότητα. Ο Κρόνος, ως κυβερνήτης, και η θέση του στο ωροσκόπιο αποκαλύπτουν περισσότερα για το άτομο.

ΗΛΙΟΣ  ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Ανεξάρτητος, συναρπαστικός και μοναδικός με το δικό του τρόπο, ο Ήλιος στον Υδροχόο αγαπά τους ανθρώπους και μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος! Έχει προοδευτικό πνεύμα, του αρέσει να ανοίγει δρόμους, θέλει να εξερευνά τις σχέσεις, ενώ είναι ανοιχτόμυαλος και στο σεξ. Μολονότι αγαπά την ελευθερία του, ουσιαστικά επιθυμεί δίπλα του ένα σύντροφο έξυπνο, ενδιαφέροντα και ελκυστικό, για μια ζωή, που να μοιράζεται τις δικές του ανησυχίες. Ωστόσο, ο Υδροχόος φοβάται τη δέσμευση και τη στενή επαφή, γιατί δεν αντέχει ίσως το βάρος της ευθύνης απέναντι σε ένα μόνο άνθρωπο. Έχει πολύ δυνατό μυαλό, συνήθως εκπέμπει αυτοπεποίθηση, και αεικίνητο πνεύμα. Συχνά κάνει σχέσεις με άτομα άλλης εθνικότητας ή με μεγάλη διαφορά από εκείνον σε ηλικία ή «πιστεύω».

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Τον χαρακτηρίζουν η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, η ευκολία στις κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές, η ανάγκη για μια σχέση ζωής. Συνήθως το άτομο είναι μπροστά από την εποχή του, ψάχνει, εξερευνά και κινείται πολύ και γρήγορα. Η μεγάλη ανάγκη του για ανεξαρτησία και ποικιλία εμπειριών όμως μπορεί να το δυσκολέψει στα προσωπικά. Δεν αντέχει τη ρουτίνα και τις συμβατικές σχέσεις. Παρ’ όλα αυτά, προκειμένου να μη νιώθει «εκτός», μπορεί να φορέσει με τη μεγαλύτερη άνεση τη μάσκα του «νορμάλ», και να κάνει σχέσεις, γάμο και οικογένεια. Σύντομα ωστόσο θα αρχίσει να φέρεται ψυχρά αν αρνηθεί την περιπετειώδη και πρωτοπόρα φύση του. Η θέση του Ουρανού στο ωροσκόπιο αποκαλύπτει περισσότερα για το άτομο.

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Το στοίχημα για τους Ιχθύς είναι υψηλό: Είτε χάνεις πολύ, είτε κερδίζεις πολύ. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο στάδιο. Είναι σίγουρα το ζώδιο της μεγάλης «φυγής»! Απομακρύνεται για να γλιτώσει από εκείνον που το πλήγωσε, αλλά και από την τυραννία των συναισθημάτων του. Μια αύρα μυστηρίου συνήθως καλύπτει τα Ψάρια, ιδιαίτερα ελκυστική. Από την άλλη, δημιουργούν ερωτηματικά και ανασφάλεια τους συντρόφους τους. Στη σχέση εκτιμούν τη βαθιά ψυχική επαφή. Όταν νιώθουν ότι το ταίρι τους τους αγαπά, μπορεί να προσφέρουν τα πάντα. Συνήθως εκπλήσσουν ευχάριστα, αλλά η έντονα μεταβλητή τους φύση προκαλεί αμφιβολίες για την αφοσίωσή τους. Είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί, ενώ πληγώνονται εύκολα όταν οι προσδοκίες ή οι επιθυμίες τους δεν ικανοποιούνται. Και να τες οι τάσεις φυγής…

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Μπορεί να παίξει πολλούς ρόλους, από τον πιο επιθετικό και χαοτικό μέχρι τον πιο ήπιο και ειρηνικό. Στον έρωτα όμως πρέπει να προσέξει να μην ενδύεται αυτό που θέλει ο σύντροφός του, για να μη χάσει την ταυτότητά του. Το άτομο με αυτόν τον ωροσκόπο προσπαθεί να βλέπει μόνο το καλό σε κάθε κατάσταση. Καλλιεργεί προσδοκίες, ωραιοποιεί καταστάσεις και πρόσωπα, όμως στα δύσκολα προχωρά έχοντας μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα του δρόμου που πρέπει να ακολουθήσει. Όταν ερωτεύεται, έχει την τάση να κινείται στα άκρα. Το πιο σημαντικό γι’ αυτόν τον ωροσκόπο είναι να βρει δημιουργικό τρόπο να εκφραστεί. Ο κυβερνήτης του, ο Ποσειδώνας, λέει περισσότερα για το άτομο αυτό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ