Οι διάσημοι με τους περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ

Οι διάσημοι με τους περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ

Οι διάσημοι με τους περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ, σε μια απίστευτη λίστα στην οποία ο Χιου Χέφνερ είναι… τελευταίος και καταϊδρωμένος.

Ποια απάντηση στην ερώτηση «με πόσους έχεις πάει;» θα θεωρούσατε υπερβολική; Οποιαδήποτε ξεπερνά το διψήφιο νούμερο; Αν είναι έτσι, ετοιμαστείτε να σοκαριστείτε, γιατί η λίστα που ακολουθεί ξεκινά από το τετραψήφιο και τείνει στο άπειρο. Σημειώστε, πάντως, ότι περιλαμβάνει μόνο ανθρώπους που έχουν απαντήσει (δημοσίως) την σχετική ερώτηση, και όχι, ας πούμε ρωμαίους αυτοκράτορες, πέρσες βασιλιάδες ή τον Bill Clinton μετά το σκάνδαλο με τη Monica Lewinski.

Και ξεκινάμε (ανάποδα):

Hugh Hefner – 1.000: Να ένας τρόπος να υποψιαστείς ότι αυτή η λίστα θα είναι σοκαριστική. Βλέπεις το όνομα του Hugh Hefner τελευταίο.

Simon Cowell, Dennis Rodman και Jack Nicholson – Ισοπαλία στις 2.000 ο καθένας: Οι Cowell και Rodman έχουν δηλώσει ότι έχουν κοιμηθεί με δύο χιλιάδες γυναίκες ο καθένας. Για τον Jack Nicholson έχουν φροντίσει άτομα του περιβάλλοντός του να διαδοθεί ο αριθμός –δεν φανταζόσασταν τον Jack να απαντά σε τέτοιου είδους ερωτήσεις, έτσι δεν είναι;

Julio Iglesias – 3.000: Και αν δεν υπήρχε η Anna Kournikova, θα ήταν διπλάσιες. Δεν τα λέμε εμείς, ο Julio τα λέει.

Ron Jeremy – 4.000: Ένας από τους δύο πορνοστάρ της λίστας, και ένας από τους ελάχιστους άνδρες πορνοστάρ που έχουν δηλώσει κάποια στιγμή δημόσια τον αριθμό των σεξουαλικών παρτενέρ τους. Αν αναρωτιέστε, ο αντίστοιχος αριθμός γυναικών πορνοστάρ που έχουν δηλώσει τον αριθμό των σεξουαλικών παρτενέρ τους είναι μηδέν.

Gene Simmons – 4.600: Αν το όνομα δεν σας λέει κάτι, ίσως το “The Demon” να σας πει. Όχι; Πάλι τίποτα; Εντάξει, θα το πούμε πιο απλά: Ο μπασίστας των Kiss.

Charlie Sheen – 5.000: Σε αυτές τις πέντε χιλιάδες, ο Charlie Sheen έχει δηλώσει ότι συμπεριλαμβάνει επαγγελματίες τις οποίες πλήρωσε για να κάνουν σεξ μαζί του, και σεξουαλικές παρτενέρ με τις οποίες έκανε σεξ για τις ανάγκες κινηματογραφικών και τηλεοπτικών γυρισμάτων.

Warren Beatty – 12.775: Ο πολύ συγκεκριμένος αυτός αριθμός προκύπτει από την βιογραφία του, Star: How Warren Beatty Seduced America, στην οποία διαβάζουμε ότι ο αμερικάνος ηθοποιός ήταν τόσο sex symbol που έκανε σεξ με κάποια άλλη κάθε μέρα ολόκληρης της εργένικης ζωής του –από την ημέρα που έκανε για πρώτη φορά σεξ στα 20 του, μέχρι που παντρεύτηκε την Annette Bening στα 55.

John Holmes – 13.895: Ο έτερος πορνοστάρ της λίστας μας, έχει πρωταγωνιστήσει σε 2.200 ταινίες… ενηλίκων και υπολόγισε τον αριθμό των σεξουαλικών παρτενέρ του αθροιστικά –στα πλατό και την προσωπική ζωή του. Είναι, επίσης, ο μόνος άνθρωπος σε αυτήν εδώ τη λίστα που πέθανε από σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Wilt Chamberlain – 20.000: Ο θρύλος του NBA έγραψε το 1991 στην αυτοβιογραφία του, A View From Above, ότι καθεμία από τις 20.000 γυναίκες με τις οποίες έκανε σεξ, ήταν single εκείνη την ημέρα (προφανώς ρωτούσε πριν) και καμία δεν έμεινε έγκυος. Και πριν προλάβετε να σκεφτείτε πως ο αριθμός μοιάζει εξωπραγματικός, να σας ενημερώσουμε ότι και τα ρεκόρ του στο μπάσκετ μοιάζουν εξίσου εξωπραγματικά.

Fidel Castro – 35.000: Δεν το είπε ο ίδιος, το είπε ένας Κουβανός αξιωματικός –που μάλλον τον θαύμαζε πολύ– σε ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του Φιντέλ.

Οι δίδυμες Fokken – 177.500 η καθεμία: Οι μόνες κυρίες της λίστας μας, κατέχουν και την πρώτη θέση. Οι δίδυμες Louise και Martine Fokkens (η ζωή των οποίων έγινε πέρυσι ταινία, το Meet the Fokkens) ήταν πόρνες στο Άμστερνταμ για πενήντα χρόνια. Όταν τις ρωτούν, λένε ότι έχουν πάει με 355.000 άνδρες συνολικά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ