Οι πιο περίεργες λέξεις του «πονηρού» λεξιλογίου

Νόμιζες ότι τα ξέρεις όλα;


Οι πιο περίεργες λέξεις του «πονηρού» λεξιλογίου | to10.gr

Τελικά στην ερωτική μας ζωή υπάρχει τεράστια ποικιλία. Αρχικά οι τρόποι να περάσεις καλά είναι άπειροι, σε βαθμό μάλιστα που τα όρια του φυσιολογικού παραβιάζονται κατά πολύ.

Μανώλης Γλέζος, η φλόγα που δεν τρέμει

Φαίνεται βέβαια πολύς κόσμος μπορεί να μην το ήξερε εάν δεν είχε δει πολύ Χόλιγουντ ή πορνό στη ζωή του. Μία από τις σκηνές που έδωσαν «μαθήματα» είναι και η παρακάτω:

Πέραν της παραπάνω σκηνής, στον ερωτικό κόσμο υπάρχουν εκτός από την διασκέδαση και πολλοί όροι για τους οποίους δεν είχαμε ιδέα ότι υπάρχουν.

Για παράδειγμα έχεις για την «αμπλουτοφιλία»; Αν ναι, έχει καλώς. Αν πάλι όχι, κάνε κλικ στο παρακάτω άλμπουμ και μάθε αυτό αλλά και άλλους ιδιαίτερους όρους που δεν είχες ιδέα ότι υπήρχαν.

Αφού μιλήσαμε για αμπλουτοφιλία…

Έντονη ερωτική διέγερση ή ικανοποίηση που βιώνει ένα άτομο όταν κάνει ντους ή μπάνιο. Αυτό που μπαίνεις στο ντους και ξεχνάς να βγεις; Αυτό.

Σύμφωνα με μία έρευνα, το έχει το 90% των γυναικών.

Ακροφιλία

Φετίχ στο σεξ σε ψηλά μέρη, όπως βουνά ή στέγες.

Κανδαυλισμός

Το να επιδεικνύει κάποιος τη σύντροφό του σε άλλους κυρίως μέσα από φωτογραφίες. Όρος που πήρε το όνομά του από τον μυθικό βασιλιά της Λυδίας Κανδαύλη, ο οποίος είχε το βίτσιο να επιδεικνύει κρυφά τη γυμνή γυναίκα του στον υπηρέτη του.

Ακωμοκλιτικός

Aυτός που έχει λατρεία στα άτριχα γεννητικά όργανα. Το αντίθετο του τριχόφιλου.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ