Γονείς 28χρονου Βούλγαρου: «Πρέπει οι δράστες να τιμωρηθούν με τις αυστηρότερες ποινές»

Γονείς 28χρονου Βούλγαρου: «Πρέπει οι δράστες να τιμωρηθούν με τις αυστηρότερες ποινές»

Ο πατέρας και η μάνα του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη θέλουν δικαιοσύνη στη μνήμη του παιδιού τους.

Σε δηλώσεις τους σε ΜΜΕ της Βουλγαρίας οι γονείς του οπαδού που έχασε τη ζωή του μετά από την επίθεση οπαδών στη Θεσσαλονίκη ζητούν την μέγιστη ποινή που προβλέπει ο Νόμος.

«Μιλήσαμε μ ‘αυτόν λίγο πριν από τα μοιραία γεγονότα. Είπε ότι έφευγε για τη Βουλγαρία. Τότε το φοβερό πράγμα συνέβη. Το παιδί μου σκοτώθηκε, δεν θα συγχωρήσω ποτέ τους δολοφόνους του και θα επιμείνω ότι θα λάβουν τις αυστηρότερες ποινές που προβλέπει ο νόμος. Hταν φρικτό. Τον έδειραν, απλά τον έδειραν», δήλωσε ο Γκεόργκι Μποζαντζίσι, πατέρας του θανόντος. Η μητέρα του, Αλεξάνδρα αναρωτήθηκε πώς δεν είναι δυνατό να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά…

«Δεν είναι φυσιολογικό να συμβεί αυτό στον 21ο αιώνα σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Θέλουμε σκληρές τιμωρίες, ώστε οι νέοι να μην τραυματίζονται πλέον», δήλωσε δακρυσμένη.

«Ήταν πολύ έξυπνος και ποτέ δεν ήταν επιθετικός. Δεν ήταν χούλιγκαν, αλλά πρόεδρος του fan club της Μπότεφ σε εθνικό επίπεδο», δήλωσε η αδελφή του Πέτια.

Και οι τρεις έχουν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αναγνωρίσουν το πτώμα του Τόσκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ