Τα τέσσερα ζώδια που έχουν σκοπό το γάμο

Τα τέσσερα ζώδια που έχουν σκοπό το γάμο

Δεν θα αρνηθούν ποτέ ένα μονόπετρο.

Μια πρόταση γάμου που συνοδεύεται με ένα μονόπετρο εύκολα μπορεί να συγκινήσει τον καθένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν όλοι να ζήσουν όλα όσα ακολουθούν μετά την αποδοχή της. Το να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου με έναν άνθρωπο για κάποιους δεν μοιάζει δελεαστικά. Για κάποιους όμως, που ανήκουν στα παρακάτω τέσσερα ζώδια, είναι σκοπός ζωής.

Ταύρος

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου ψάχνουν τη βολή της και τι πιο βολικό από έναν γάμο; Λειτουργούν καλύτερα όταν βρίσκονται σε σχέσεις που νιώθουν ασφάλεια και αναζητούν τη σταθερότητα οπότε μοιάζει απόλυτα λογικό να έχουν ως σκοπό το γάμο. Παρόλο που είναι αρκετά αυτόνομοι τους αρέσει και η ιδέα ότι έχουν έναν σύντροφο στον οποίο μπορούν να βασιστούν για να τρώνε φαγητό απ’ έξω και να κάνουν μαραθώνιο ταινιών για μια ζωή. Επίσης, ως ζώδιο της γης, είναι πολύ αποφασιστικοί και η ιδέα της μακροχρόνιας δέσμευσης δεν τους τρομάζει. Οι Ταύροι θα πουν “δέχομαι” χωρίς δεύτερη σκέψη αν έχουν βρει το ιδανικό ταίρι.

Καρκίνος

Σε αυτό το ζώδιο ανήκουν οι λάτρεις της συνήθειας. Θέλουν συνεχώς επιβεβαίωση οπότε νιώθουν μεγάλη χαρά στην ιδέα ενός δαχτυλιδιού αρραβώνων στα δάχτυλά τους και ενός ανθρώπου που θα βρίσκεται συνεχώς διπλά τους στο κρεβάτι κάθε βράδυ. Αγαπούν χωρίς να είναι συγκρατημένοι και έχουν ανάγκη από την φροντίδα και την προσοχή που μπορεί να τους προσφέρει ένας αφοσιωμένος σύζυγος. Ως ζώδιο του νερού, βάζουν προτεραιότητα την οικογένεια οπότε το να βρουν ένα ταίρι που θα τους βοηθήσει να φτιάξουν αυτή την οικογένεια είναι μια συναρπαστική προοπτική. Οι Καρκίνοι ψάχνουν συντρόφους ζωής και έναν άνθρωπο που θα τους σταθεί στα καλά και τα κακά.

Ζυγός

Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, οι υλιστές Ζυγοί θέλουν αυτό το διαμεντένιο δαχτυλίδι. Αλλά δεν είναι μόνο για το μονόπετρο και το λευκό φόρεμα. Έχουν κυβερνήτη τους την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, κι αυτό τους κάνει απόλυτα ρομαντικούς. Σιχαίνονται να είναι μόνοι και λειτουργούν καλύτερα όταν έχουν αφοσιωμένο σύντροφο στο πλευρό τους. Αγαπούν να αγαπούν και αγαπούν για να αγαπηθούν. Επίσης, έχουν την τάση να είναι ιδεαλιστές οπότε όταν κάποιος γονατίσει μπροστά τους δεν θα κάτσουν να υπεραναλύσουν την απάντηση που θα δώσουν.

Σκορπιός

Είναι φανατικοί οπαδοί της ιδέας της αδελφής ψυχής. Από τη στιγμή που οι Σκορπιοί βρίσκουν αυτόν που τους κάνει κλικ, ο γάμος είναι κάτι αναπόφευκτο -και οι σχέσεις τους μοιάζουν σαν γάμος πολύ πριν φτάσουν εκεί. Είναι έντονοι και αντί να τους τρομάζει η ένταση της δέσμευσης του γάμου, την επικροτούν. Παθιασμένοι και αγαπησιάρηδες έχουν την τάση να πέφτουν στα πατώματα και αυτά τα κατά τα άλλα ανεξάρτητα πλάσματα δεν θα ησυχάσουν αν δεν εξασφαλίσουν το δαχτυλίδι και τον γάμο. Δεν είναι ποτέ νωρίς για αυτούς να πουν το “δέχομαι”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ