Κρεβάτι με τη φίλη σου; Να γιατί ίσως και να μην είναι καλή ιδέα

Κρεβάτι με τη φίλη σου; Να γιατί ίσως και να μην είναι καλή ιδέα

Άνθρωπος είσαι κι εσύ, λύγισες

Mεγαλώνοντας αποκτάς κάποια όρια τα οποία –στο δικό σου μικρόκοσμο- σου απαγορεύεις να υπερβείς. Για παράδειγμα: Δε θα αλλάξω ποτέ ομάδα, δε θα απαρνηθώ ποτέ το κρέας (ή τούμπαλιν) δε θα κάνω ποτέ σεξ με φίλη μου. Και άντε και τα πρώτα να τα δεχτώ, μαζί με κάποια άλλα. Στο τελευταίο τα πράγματα κάπως δυσκολεύουν, ειδικά αν είσαι από 20 μέχρι 30.

Είναι η ηλικία αυτή που ακόμα έχεις παρέα οπότε συναναστρέφεσαι καθημερινά συγκεκριμένους άντρες και γυναίκες, γεγονός που όπως γνωρίζεις οδηγεί σε υπολανθάνοντα ερωτισμό ή και όχι! Διότι μεταξύ μας, σίγουρα υπάρχει κάποια στην παρέα σου με την οποία θα έκανες σεξ… χθες, αλλά δεν το τολμάς για να μην καταστραφεί η φιλία σας. Και είναι ωραίο δηλαδή να το σκέφτεσαι συνέχεια και να μην μπορείς να συγκεντρωθείς σε τίποτε άλλο; Φίλε μου δεν είμαι αφοριστική. Από τη στιγμή που είστε ελεύθεροι κι οι δυο, δεν υπάρχει λόγος να φρικάρεις. Για να γίνει όμως σωστά, θα πρέπει να ακολουθήσεις την παρακάτω μέθοδο-βήματα-κανόνες-πες το όπως θέλεις.

giphy

Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου…

… και να μην ξεχνάς ότι η πολύ χαλαρότητα και το coolness βλάπτει σοβαρά! Με λίγα λόγια, θα πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς: Γιατί θέλω αυτή από όλες τις φίλες μου (εκτός αν τις θέλεις όλες οπότε εκεί πας σε άλλα θεματάκια). Μήπως νιώθω κάτι περισσότερο που ελπίζω να ξεφουσκώσει με το σεξ; Ή μήπως τελικά θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα; Διότι αν ελπίζεις σε σχεσούλα και απλά κοροιδεύεις τον εαυτό σου τότε ήρθε η ώρα να κάνεις μία ειλικρινή συζήτηση στον καθρέφτη. Μη βάλεις μπελά στο κεφάλι σου από το πουθενά!

Συνειδητοποίησε ότι η φιλία μπορεί όντως να χαλάσει

Α ναι, το ενδεχόμενο αυτό είναι το πιο πιθανό. Είτε τα δικά σου συναισθήματα είναι διαφορετικά, είτε εκείνης, θα είναι τουλάχιστον δύσκολο να είστε όπως παλιά. Μην ξεχνάς ότι έχετε κάνει σεξ. Και πώς να στο πω; Όταν δύο άνθρωποι έχουν κάνει σεξ, η μεταξύ τους ένταση είναι αναπόφευκτη. Και σκέψου και το χειρότερο: Το φαντάζεσαι να θέλει να σου μιλήσει για το νέο της φλερτ, την ίδια στιγμή που εσύ το μόνο που σκέφτεσαι είναι πώς θα την ξεμοναχιάσεις; Τραγικό!!!

Σημασία έχει και τι τύπος είναι η φίλη σου

Να και κάτι ακόμα που θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου. Αν την ξέρεις 15 χρόνια, και την έχεις δει με δύο μόνο άντρες για τους οποίους έκλαιγε κανά χρόνο όταν χώρισε, τότε δεν είναι η καταλληλότερη για να κάνεις τα φιλικά σου ζουζουνίσματα. Αν πάλι είναι πιο cool, και έχει συμβιβαστεί με ζητήματα όπως η απόρριψη ή ακόμα και το σεξ, τότε ίσως τα πράγματα να είναι πιο εύκολα για σένα.

giphy 1

Για να καταλήξω…

Αν είστε στην ίδια φάση και δεν θα υπάρξουν δράματα, όρμα! Διαφορετικά, κάνε υπομονή και ασχολήσου με καμιά άλλη κοπελίτσα για να είστε όλοι ήσυχοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ