Όσο πιο αστείος, τόσο πιο πολλοί οι οργασμοί που μπορείς να της προσφέρεις

Όσο πιο αστείος, τόσο πιο πολλοί οι οργασμοί που μπορείς να της προσφέρεις

Ή τουλάχιστον έτσι λέει αυτή εδώ η έρευνα.

Συνηθίζεις να θαυμάζεις τους διάσημους παίδαρους για τα εντυπωσιακά τους γονίδια και άρα την ευκολία τους με τις γυναίκες οι οποίες κάνουν ουρά για να γευτούν τους καλογυμνασμένους τους κοιλιακούς; Σκέφτεσαι ότι είναι λογικό να είσαι μπακούρι ή τελοσπάντων να μην μπορείς να την πέσεις στη θεά που μένει απέναντι γιατί «Ok δεν είμαι και ο Tom Hardy»; Νομίζω φίλε, ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις μυαλά και άποψη επί του θέματος, γιατί μία νέα έρευνα έρχεται να σου δώσει δύναμη και κουράγιο.

103 ελεύθερες γυναίκες (όχι σε σχέση βασικά), κλήθηκαν να απαντήσουν σε «καυτά» και σίγουρα ενδιαφέροντα ζητήματα. «Πόσο συχνά βιώνεις οργασμό» και «ποιοι τύποι άντρα σου αρέσουν;».

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε -το λέει και η έρευνα- ότι το αρχέτυπο του ωραίου και πετυχημένου δεν ακυρώνεται, δεν είμαστε και τρελές, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι οργασμούς προσφέρουν μόνο οι τύποι με εμφάνιση μοντέλου. Επίσης, σε μία εποχή που οι σχέσεις είναι δύσκολες, παρατηρείται στροφή προς την ποιότητα, ή για να γίνω πιο σαφής, μια εμμονή προς την προσωπικότητα.

jbfjgbsdj

Γιατί καλός και ο Tom o Hardy, αλλά αδερφέ δεν αρκεί ο κοιλιακός και το μπράτσο το τούμπανο για να την κάνεις να λιώνει για σένα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις απαντήσεις των γυναικών, το χιούμορ είναι πιο διεγερτικό από την ωραία εμφάνιση (μετάφραση=περισσότεροι και πιο έντονοι οργασμοί), κάτι το οποίο σου επιτρέπει να αγναντεύσεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία -ιδίως αν σιχαίνεσαι το γυμναστήριο.

fernesss

Κάπως έτσι εξηγείται και ο μύθος –που δεν είναι μύθος τελικά-  ότι οι αστειούληδες και οι τσαχπίνιδες έπαιρναν πάντα τα ωραία τα κορίτσια. Και για να σου δώσω και μία πιο σφαιρική εικόνα, εδώ σου έχω τα 6 βασικά χαρακτηριστικά που μία γυναίκα ψάχνει σε έναν άντρα. Με ευχαριστείς άλλη στιγμή.

  1. Χιούμορ
  2. Εμφάνιση
  3. Δημιουργικότητα
  4. Συναισθηματική ασφάλεια
  5. Πίστη
  6. Μυρωδιά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ