Πρόταση της Τραμπζονσπόρ στον Ολυμπιακό για Μάρκοβιτς

Πρόταση της Τραμπζονσπόρ στον Ολυμπιακό για Μάρκοβιτς

Ο τουρκικός σύλλογος θέλει να αποκτήσει δανεικό, με οψιόν αγοράς, τον Μάρκοβιτς! Ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες 19χρονο Σέρβο στόπερ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός επένδυσε 1.500.000 € το καλοκαίρι και έφερε στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου. Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς μπορεί να μην έχει πάρει ευκαιρίες τη φετινή χρονιά στους Ερυθρόλευκους, αλλά δεν παύει να αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που ο σύλλογος πιστεύει πολύ και θεωρεί ότι μελλοντικά μπορεί να αποτελέσει λύση πρώτης γραμμής.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη προαναγγείλει την αποχώρηση του 19χρονου Σέρβου κεντρικού αμυντικού, με τη μορφή δανεισμού. Και σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, μετά την Παρτιζάν, που θα τον ήθελε δανεικό έως το τέλος της σεζόν, για την απόκτησή του κινείται και η Τραμπζονσπόρ!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «FANATIK», ο Μάρκοβιτς εξετάζεται σοβαρά από τη διοίκηση της ομάδας της Τραπεζούντας, καθώς θεωρείται παίκτης με μεγάλο ταλέντο. Μάλιστα, επισημαίνεται ότι οι Τούρκοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, με σκοπό να ολοκληρωθεί σύντομα η μετακίνηση παίκτη.

Οπως προκύπτει, η Τραμπζονσπόρ θέλει να αποκτήσει τον Μάρκοβιτς ως δανεικό για έξι μήνες, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Οψιόν υψηλότερη από το 1.5000.000 που έδωσε ο Ολυμπιακός στην Παρτιζάν το περασμένο καλοκαίρι!

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι Τούρκοι αναφέρουν ακόμη ότι για τον παίκτη του Ολυμπιακού έχουν δείξει ενδιαφέρον ακόμη τρεις ομάδες από τη χώρα, η Καϊσερισπόρ, η Κόνιασπορ και η Μαλάτιασπορ. Ενώ τονίζεται ότι «πριν τον αγοράσει ο Ολυμπιακός, ο νεαρός παίκτης ήταν στην ατζέντα πολλών μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης».

Ο Μάρκοβιτς δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να μην έχει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και να κάνει το ντεμπούτο του στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα, όπου αγωνίστηκε για 27 λεπτά. Παρόλα αυτά, δεν έχει χάσει τη θέση του στην εθνική Ελπίδων της Σερβίας, όπου παραμένει βασικός, παρότι ένας από τους νεότερους ποδοσφαιριστές της!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ