Πόσο σημαντική είναι τελικά η διάρκεια στο ζευγάρωμα;

Πόσο σημαντική είναι τελικά η διάρκεια στο ζευγάρωμα;

Βάλαμε μία γυναίκα να απαντήσει στο αιώνιο ερώτημα γύρω από το σεξ.

Δεν έχω καταλάβει ακόμα για ποιο λόγο εσείς οι άντρες θεωρείτε κατόρθωμα την μεγάλη διάρκεια στο σεξ. Ok δεν είπα η συνεδρία να λήγει στο ένα λεπτό, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είναι και καταστροφικό να μην πιάσεις την μία ώρα συνεχούς δραστηριότητας. Άσε που υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τη διάρκεια…

 

loveandotherdrugs tlr2 029

Το πάθος

Εδώ που τα λέμε, μία ώρα βαρεμάρας δε συγκρίνεται με τίποτα με 5 λεπτά θυελλώδους σεξ και αυτό στο υπογράφω. Και κάνεις τη δουλειά σου, και το ευχαριστιέσαι και συνεχίζετε με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας και δεν είστε μετά πτώματα από την κούραση και το πιάσιμο. Γιατί λυπάμαι που θα το πω, αλλά από ένα σημείο και μετά, πονάει κάθε μεγάλο και μικρό κοκαλάκι του σώματός σου. Εκτός πια κι αν είστε αθλητές. Μπα…

Και πάλι θα πω για τα προκαταρκτικά

Ναι και πάλι ναι. Είναι σημαντικά, είναι απολαυστικά και δε σε εκθέτουν. Άσε που σε προετοιμάζουν καταπληκτικά για τη συνέχεια.

 

making love GIF

Η φαντασία

Α βέβαια… Ποτέ μην αγνοείς τα sex toys γιατί είναι εξίσου σημαντικά με το σεξ από ένα σημείο και μετά. Ο δονητής λοιπόν, θα κάνει την μισή δουλίτσα, κι έτσι η είσοδός σου θα είναι πιο εντυπωσιακή αμέσως μετά. 10 λεπτά ο δονητής και… άλλα 10 εσύ, ένα γεμάτο 20λεπτο ηδονής σου λέει μετά. Σημαντικό!

Το role play

Μέχρι να μπεις στο πετσί του ρόλου, να πεις τα λόγια σου, να αναπαραστήσετε το σενάριο, πέρασε η ώρα. Τι μένει μετά; Ένα μπες-βγες. Και ούτε που θα καταλάβει ότι όλο αυτό δε διήρκησε ούτε 5λεπτο.

 

the oc couple in bed GIF

Στο μεταξύ υπάρχει πιθανότητα να της αρέσουν όντως τα 5λεπτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ