Γιατί νιώθουν κάποιοι την ανάγκη να μας δείξουν στα social media πόσο ερωτευμένοι είναι;

Γιατί νιώθουν κάποιοι την ανάγκη να μας δείξουν στα social media πόσο ερωτευμένοι είναι;

Η Γωγώ Φούντα γράφει για την τραγελαφική κατάσταση των ζευγαρο-φωτογραφιών.

Παλιά, τα ζευγαράκια τα βλέπαμε στο δρόμο, σε παρέες άντε και σε γάμους. Τώρα, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα τα βλέπουμε παντού. Και σαν να μην έφτανε το live action έχουμε και το Instagram να μας υπενθυμίζει κάθε μέρα πόσο ερωτευμένοι είστε. Ξέρεις κάτι; Δεν  μας νοιάζει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μας σπας και τα νεύρα. Παρακάτω σου έχω έναν μίνι οδηγό με όλες αυτές τις φωτογραφίες που απαγορεύεται να ανεβάσεις με την καλή σου, για να διατηρήσεις και μια κάποια αξιοπρέπεια.

Οι φωτογραφίες στο γυμναστήριο

Προφανώς και γυμνάζεστε –both- και προφανώς και φαίνεται -και να μη θέλαμε να το δούμε τα έχεις καταφέρει περίφημα. Είναι πολύ γλυκό ότι ασκείσαι με το άλλο σου μισό (aka δεν περνάμε ούτε μισή ώρα της ημέρας χωριστά), αλλά οι ακατάπαυστες φωτογραφίες και τα βίντεο είναι αφορμή για να φας μπλοκ περιποιημένο από φίλους και γνωστούς. Εφόσον αυτό που προβάλεις δεν είναι κάτι αστείο ή διδακτικό, δεν μας αφορά καθόλου το πόσο ερωτευμένος νιώθεις στην τοποθεσία γυμναστήριο.

 

giphy

Μην ξαναδώ τη φωτογραφία με το χέρι, θα αρχίσω να ουρλιάζω!

Είχε εκείνος ο έρμος άνθρωπος την ιδέα να ποζάρει με την καλή του να του κρατάει το χέρι και μπροστά να απλώνεται το Σινικό Τοίχος ή η Copacabana αν προτιμάς και το πήρανε όλοι σχοινί κορδόνι. Έπηξε το Instagram από χέρια στα πιο απίθανα μέρη, από παραλίες στην Κορινθία μέχρι γούρνες έξω από το εξοχικό. Έλεος βρε παιδιά κάπου. Το είδαμε, το ξαναείδαμε και το σιχαθήκαμε. Δεν είναι ούτε πρωτότυπο, ούτε καν ωραίο πια.

 

286882985d5bdb040a02e5294d3db0bc

Όχι άλλα μονόπετρα

«She said yes» αυτή η μάστιγα. Πίστευες ότι θα έλεγε όχι; Τότε είσαι θαρραλέος και αλανιάρης. Πού τα μάθατε αυτά ρε παιδιά; Κάνεις πρόταση γάμου και αντί να τη φασώσεις ανεβάζεις φωτογραφία; Το ίδιο ισχύει και για εκείνη. Και να σου πω και κάτι; Δεν μας νοιάζει αν αρραβωνιάστηκες ούτε αν ξόδεψες μία ολόκληρη περιουσία στο μονόπετρο. Γκέγκε;

Φιλί (σε παρακαλώ δηλαδή)

Εντάξει, αν υπήρχε περίπτωση να συγχωρεθεί κάποιο από τα παραπάνω -από μένα όχι αλλά από κάποιον μεγαλόκαρδο ίσως- το συγκεκριμένο αποτελεί κόκκινο πανί ακόμη και για τον πιο γλυκό άνθρωπο με στοιχειώδες IQ. Μη βάζεις σαλιαρίσματα στα social media ούτε και ερωτικές εξομολογήσεις. Γίνεσαι αντικείμενο χλευασμού και γέλωτα. Με όλο το θάρρος έτσι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ