Χυλόπιτα στην δουλειά: πώς να την αντιμετωπίσεις

Χυλόπιτα στην δουλειά: πώς να την αντιμετωπίσεις

Ο έρωτας είναι πολύ μυστήριο πράγμα. Τόσο πολύ που ακόμη και οι ερευνητές όταν ερωτεύονται, τα χάνουν.

Το… σεφερλέϊκο αστείο στην εισαγωγή ήταν για να ελαφρύνουμε το κλίμα που στις παρακάτω γραμμές θα μοιάζει βγαλμένο από το «Notebook». Φοβερή ταινία, να την δείτε, εγώ ούτε καν.

Αν στα 33 μου έχω μάθει δυο πράγματα είναι αυτά: μην τρως γιαούρτι που έχει λήξει και πως ο έρωτας έρχεται στα πιο περίεργα και ακατάλληλα μέρα. Στην περίπτωσή (μου) μας στην δουλειά. Ναι. Δεν κάνεις την ανάγκη σου εκεί που τρως, είναι σωστό.

 

Obsessed DI 1

Η διεκδίκηση

Δεν θα σε πάω κατευθείαν στο Χ που θα φας. Θα σε πάω στο πρώτο βήμα μήπως και έχει το στόρι σου καλό τέλος (γελάω).

Εγώ σαν Δημήτρης είμαι λίγο άτολμος. Μέχρι να νιώσω τον έρωτα. Δυο φορές τον έχω βιώσει στη ζωή μου, την δεύτερη τώρα στα γεροντάματα. Πώς θα καταλάβεις πως είσαι ερωτευμένος; Καλή ερώτηση. Εγώ ας πούμε το κατάλαβα, όταν την είδα να μπαίνει και μου χαμογέλασε. Ένιωσα ένα ρήγος στην σπονδυλική στήλη (είχα κάνεις άρσεις θανάτου την προηγούμενη), τα γόνατά μου κόπηκαν (ισχύει ό,τι και στο προηγούμενο) και κοκκίνησα. Αυτό επί δυο μήνες (δεν εννοώ τις άρσεις). Τότε το κατάλαβα. Και το κατάλαβε. Στην δική μου περίπτωση μιλάμε για το ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο και σε κάθε δωμάτιο που μπαίνει αλλά και στο καλύτερο παιδί. Γενικά μην στα πολυλέω, πέταξα πολύ κοντά στον Ήλιο ή καλύτερα σε αστέρι.

Πώς διεκδικείς; Φυσικά, διακριτικά. Όμορφα. Δεν είσαι κανένας ούγγανος (ελπίζω) που είδε γυναίκα και θέλει να κάνει πολύτεκνη οικογένεια. Γιατί σου έχω ένα νέο: Κάθε γυναίκα καταλαβαίνει τι θες από εκείνη. Αν είσαι απελπισμένος για σεξ, φαίνεται. Αν είσαι απελπισμένος για σχέση, φαίνεται. Αν είσαι γενικά απελπισμένος, φαίνεται. Γενικά οι γυναίκες καταλαβαίνουν τα ΠΑΝΤΑ.

Οπότε να είσαι διακριτικός και ξεκάθαρος. «Μου αρέσεις, θα ήθελες να πάμε σινεμά;». Εμένα κοιμάται στο σινεμά (ψυχούλα μου), εσύ ίσως είσαι τυχερότερος. Αλλά κάνε ξεκάθαρες τις προθέσεις σου. Γιατί όποιος μπήκε στο Friendzone, ΔΕΝ βγήκε ποτέ.  Ή κανείς δεν επέζησε να μας πει την ιστορία.

Και μην είσαι ηττοπαθής. Ακόμα.

Το άκυρο

Το κακό, απευκταίο και πιθανότερο σενάριο είναι να φας άκυρο. Πιθανότατα επειδή είσαι σαν Ούρουκ Χάι (σαν εμένα) ή το κορίτσι είναι αλλού (σαν εμένα). Γενικά οι πιθανότητες επιτυχίας είσαι ίσες με το f(x)= a+x-p x f [h-g]. Ξέρεις να το λύσεις αυτό; Οχι. Τόσες πολλές.  Αφενός επειδή σίγουρα θα είναι με κάποιον η κοπέλα ή επειδή δεν θέλει να δημιουργήσει σχέση εντός εργασίας. Θα πρέπει να σε έχει ερωτευτεί εκείνη πρώτα για να έχεις ελπίδες. Γελάω τόσο δυνατά Θεέ μου…

Τεσπά, σε κάθε περίπτωση απόρριψης πρέπει να είσαι ψύχραιμος. Ψύχραιμος σαν τον Αργύρη Καμπούρη. Ψύχραιμος. Έστω δείξε ψύχραιμος. Γύρνα στο γραφείο σου και συνέχισε να χαμογελάς σαν ψυχασθενής φονιάς. Βάλε ακουστικά και άκου Χατζηγιάννη. Αλλά μην δείξεις πως σε πείραξε το «νο», γιατί να ξέρεις πως πληρώνεσαι για να είσαι εκεί και οι λογαριασμοί σου δεν θα συμμεριστούν τον πόνο σου.

 

66333416 2130646620397179 1868025042470699008 n

 

Συνεχίζεις να διεκδικείς;

Θα σου πω πάλι από προσωπική πείρα. Ναι. Όχι επίμονα. Να θυμάσαι πως ένας πραγματικός κύριος δεν φέρνει ποτέ μια κυρία σε δύσκολη θέση. Είτε αυτή είναι ένας ερωτικός στόχος, είτε σύντροφός του, είτε γυναίκα του, είτε μια άσχετη που δεν γνωρίζει. Ποτέ δεν φέρνουμε μια κυρία σε δύσκολη θέση. Δείξε ξανά το ενδιαφέρον σου με ένα χαμόγελο, μια ματιά, ένα λουλούδι. Μέχρι εκεί. Κάθε κίνηση πέρα από την κόκκινη γραμμή φωνάζει «crazy alert».

 

Έχασα οριστικά. Και τώρα τι;

Κάθε παιχνίδι έχει δυο αποτελέσματα. Ήττα ή νίκη. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος. Μπορείς να το κάνεις; Αν φας άκυρο τι θα κάνεις; Μπορείς να το διαχειριστείς. Γιατί ναι μεν δεν επιλέγουμε πότε και ποια θα ερωτευτούμε (καλά εγώ ειδικά πήγα στην Μις Υφήλιο στην ψυχή και στην ομορφιά), αλλά μπορούμε να βάλουμε μια ρουτίνα με το what if στην περίπτωση. Εγώ προετοιμάζομαι ΠΑΝΤΑ για το χειρότερο σενάριο (καλά εδώ το είχα σίγουρο), ώστε να μου έρθει πιο μαλακά. Σε φάση που αν μου έλεγε ναι ποτέ, δεν θα ήξερα πως να το διαχειριστώ.

 

66181699 477461579686685 4606806866859655168 n

 

Αν λοιπόν χάσεις, συνεχίζεις την ζωή. Ναι, πονάς αλλά σκέψου πως αν κάνεις σαν τον Γιώργο Αρμένη στο «Όλα είναι δρόμος», εκτός του ότι θα γίνεις ρεζίλι, θα φέρεις σε άσχημη θέση έναν άνθρωπο που δεν φταίει σε τίποτα. Πρέπει να αισθάνεται άσχημα το κορίτσι επειδή δεν μπορεί να σου ανταποδώσει τα αισθήματα; Ίσα-ίσα που πρέπει να εκτιμάς την ειλικρίνεια.

Συνέχισε να χαμογελάς. Και που ξέρεις ποτέ; Μπορεί να απελπιστεί τόσο που να σου ρίξει και καμιά ματιά. Ή να καταφέρεις το ακατόρθωτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ