Μαρία Σολωμού: Διασκέδασε στον Σάκη Ρουβά μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο (pics,vid)

Μαρία Σολωμού: Διασκέδασε στον Σάκη Ρουβά μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο (pics,vid)

Η Μαρία Σολωμού διασκέδασε μαζί με τους συναδέλφους της από την παράσταση "Βρε καλώς τους" στο νυχτερινό κέντρο Estate.

Η Μαρία Σολωμού διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της, αφού δεν σταματά να κάνει πράγματα που αγαπά και την χαροποιούν! Η γνωστή ηθοποιός αυτή τη σεζόν συμμετέχει στην παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Λαμπέτη, όπου σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης και πρωταγωνιστεί ο Λάκης Λαζόπουλος. Η Μαρία Σολωμού έχει δημιουργήσει μια δυνατή σχέση με τους συναδέλφους της, αφού συνεχίζουν να κάνουν παρέα και μετά το τέλος των παραστάσεων.

Το βράδυ του Σαββάτου, κάποιοι από τους συντελεστές της παράστασης βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Estate, όπου τραγουδάνε ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Στέλιος Ρόκκος, και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την αποκάλυψη της βραδινής εξόδου έκανε η Μαρία Σολωμού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια είναι «Ρουβίτσα», γεγονός που παραδέχτηκε και δημόσια.

Η παρέα δεν σταμάτησε να τραγουδά τις επιτυχίες των γνωστών καλλιτεχνών, ενώ μετά το τέλος της βραδιάς τους επισκέφτηκαν στο καμαρίνι τους, προκειμένου να βγάλουν τις απαραίτητες φωτογραφίες. Όπως θα δεις, η Μαρία Σολωμού ανανεωμένη και με διάθεση ανεβασμένη στα ύψη διασκέδασε με την ψυχή της.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ