Ποιο ζώδιο δεν πρέπει να ερωτευτείς;

Δες τους ζωδιακούς συνδυασμούς που δεν πρέπει να συνδέεσαι ερωτικά με τίποτα.


Ποιο ζώδιο δεν πρέπει να ερωτευτείς; | to10.gr

Κάποια ζώδια είναι καλύτερα να μένουν φίλοι, αντί να προσπαθούν να γίνουν (ή να μείνουν) ζευγάρι.

Δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι δεν ταιριάζουμε με όλους τους ανθρώπους. Αν και το ζώδιο δεν είναι η μόνη ένδειξη, υπάρχουν κάποια αστρολογικά χαρακτηριστικά που μας κάνουν λιγότερο θελκτικούς σε κάποιους ανθρώπους.

Αποκάλυψη: Μόνο ο Σαββίδης δεν είπε «ναι» σε νέα συνάντηση!

Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή. Κι ενώ υπάρχουν ζώδια που μας ταιριάζουν απόλυτα σαν φίλοι και μπορούμε να περνάμε ώρες μαζί τους συζητώντας και γελώντας, συνήθως δεν υπάρχει μεγάλη ερωτική ή σεξουαλική χημεία. Οι παρακάτω ζωδιακοί, αν μιλάμε για έρωτα, θα ήταν προτιμότερο να βρουν άλλο ζώδιο.

Κριός με Παρθένο Μάλλον σκέφτεσαι ότι είναι δύο εντελώς διαφορετικά ζώδια. Ο Κριός είναι παρορμητικός και περιπετειώδης, ενώ ο Παρθένος είναι πιο λογικός και κάνει τα πάντα βάσει σχεδίου. Παρόλα αυτά, θέλουν και οι δύο να βγαίνουν έξω και να πετυχαίνουν όποιο στόχο θέλουν. Αν και τα βρίσκουν ως φίλοι και καταλήγουν να γελάνε και να διασκεδάζουν μέχρι τις πρωινές ώρες, διαφέρουν πολύ ως προς το πώς αντιμετωπίζουν μία ερωτική σχέση, με τον Κριό να φλερτάρει ασύστολα και τον Παρθένο να βάζει σιγά σιγά τα θεμέλια για να

Δίδυμοι με Καρκίνο Τι θέλει ένα Καρκίνος; Να περνά ώρες συζητώντας για σχεσιακά και υπαρξιακά θέματα. Οι Δίδυμοι εμπνέονται από την ενσυναίσθηση του Καρκίνου και ανακαλύπτουν βαθύτερα τον εαυτό τους. Αν αυτό μένει σε φιλικό επίπεδο, τότε όλα καλά. Αν αποφασίσουν να σχετιστούν, δημιουργούνται διάφορα προβλήματα για΄τι ο ένας πυροδοτεί τις ασφάλειες του άλλου. Ο Καρκίνος δεν αντέχει την αναποφασιστικότητα των Διδύμων και η ευαισθησία του πρώτου μπορεί να κουράσει πολύ εύκολα ένα ζώδιο που δεν έχει μάθει να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο.

Τοξότης με Αιγόκερω Μιλάμε για δύο πολύ διαφορετικά ζώδια, που τα βρίσκουν πολύ δύσκολα σε ερωτικό επίπεδο. Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης, πιο εξωστρεφής και θέλει να ζει τη στιγμή. Από την άλλη ο Αιγόκερως λατρεύει τη σταθερότητα, την ασφάλεια και τη ρουτίνα. Μία φιλική σχέση μπορεί να γίνει πιο γόνιμη γιατί ο ένας μαθαίνει από τον άλλο αλλά σε μία ερωτική σχέση, είναι πιθανότερο να μπει στη μέση ο εγωισμός και να μην υποχωρήσει κάποιος.

Σκορπιός με Λέοντα Δύο ζώδια τόσο διαφορετικά. Ο δυναμισμός και η κοινωνικότητα του Λέοντα βοηθούν το μυστικοπαθή Σκορπιό να ανοιχτεί και να γίνει λίγο πιο εξωστρεφής σε φιλικό επίπεδο. Αν αυτά τα δύο ζώδια προσπαθήσουν να συνδεθούν ερωτικά, μπορεί να κάποιο να νιώσει ότι καταπιέζεται. Ο Σκορπιός θα νιώσει ότι ο Λέων του επιβάλλεται, ενώ ο Λέων θα κουραστεί εύκολα από την εσωστρέφεια και την απρόβλεπτη ηρεμία του Σκορπιού. Ας μείνουμε λοιπόν φίλοι για να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο