Αυτά τα ζώδια έχουν περίεργη σχέση με το φαγητό

Αυτά τα ζώδια έχουν περίεργη σχέση με το φαγητό

Δείτε ποια είναι τα πιο μυστήρια των άστρων.

Τελικώς ο ζωδιακός κύκλος επηρεάζει ακόμα και το στομάχι μας.

Δεν είναι γνωστό αν τα αστέρια επηρεάζουν το στομάχι μας, αλλά είναι βέβαιο ότι όλο και κάπου εμπλέκονται στην όλη υπόθεση.

Αν νιώθεις πάντως πως ΔΕΝ είσαι φαγανός, καλό θα είναι να ρίξεις μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ. Εκεί θα δεις αν είσαι μέσα στα ζώδια που έχουν μια λιγότερη αγάπη για το φαγητό:

Ιδού η λίστα:

Παρθένος: Το ζώδιο με τη μεγαλύτερη μικροβιοφοβία, θα τσεκάρει όλα τα εστιατόρια και θα ελέγξει σχολαστικά αν η καρέκλα του έχει απολυμανθεί προτού καθίσει.Δε θα δεις εύκολα έναν Παρθένο να πέφτει με τα μούτρα στο φαΐ και να το απολαμβάνει. Συνήθως κόβει καχύποτα μικρές μπουκιές και κανείς δεν μαγειρεύει σαν τη μαμά του.

Ταύρος: Ο Ταύρος λατρεύει την καλαισθησία και το φαγητό που έχει πάρει βραβείο. Ο,τιδήποτε άλλο απορρίπτεται με συνοπτικές διαδικασίες. Από τη μία, είναι θετικό που εκτιμά την υψηλή γαστρονομία και αγαπά την ποιότητα, αλλά από την άλλη, μπορείς να ξεχάσεις το «βρώμικο» από καντίνα και τις πίτσες.Από τη μία, είναι θετικό που εκτιμά την υψηλή γαστρονομία και αγαπά την ποιότητα, αλλά από την άλλη, μπορείς να ξεχάσεις το «βρώμικο» από καντίνα και τις πίτσες.

Τοξότης: Το ζώδιο με τις αμέτρητες αλλεργίες. Μπορεί να μην έχει κάποιο πραγματικό πρόβλημα, αλλά έχει ήδη πάρει την απόφαση για το ποιες τροφές αποκλείονται και ποιες δεν του κάνουν καλό.Είναι καλό να κάνει συχνά εξετάσεις, γιατί είναι ικανό να τρέφεται μόνο με γλυκά ή μπριζόλες, αφού τα όσπρια και τα λαχανικά αναστατώνουν το έντερό του και έχει να τα φάει πάνω από 10 χρόνια.
 Σκορπιός: Αυτό το ζώδιο είναι περίεργο στο φαγητό γιατί πολύ απλά αντιστέκεται στη δοκιμή νέων γεύσεων. Ναι, είναι από αυτούς τους ανθρώπους που μπορούν να τρώνε μακαρονάδες κάθε μέρα, γιατί «είναι πεντανόστιμες».Δε θα πάνε σε ένα καινούριο εστιατόριο και θεωρούν χαζούς όσοι δοκιμάζουν εξωτικές κουζίνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ