5 σημάδια ότι την έχεις κάνει έξαλλη (αλλά δε σου το λέει)

5 σημάδια ότι την έχεις κάνει έξαλλη (αλλά δε σου το λέει)

Τρέξε να κρυφτείς.

Θα σου εξομολογηθώ κάτι αλλά δε θέλω να σε ταράξω: Οι γυναίκες είμαστε περίεργα και αλλόκοτα πλάσματα, αλλά αυτή πιστεύω είναι και η μαγεία μας. Αυτό φυσικά έχει ως επακόλουθο να μας βγάζει εκτός εαυτού ακόμα και κάτι που δεν μπορούσες σε καμία περίπτωση να φανταστείς, και που υπό κανονικές συνθήκες, εσένα και τον κολλητό σου θα σε άφηνε παγερά αδιάφορο. Το tricky βέβαια της υπόθεσης, είναι ότι ποτέ δε θα σε ενημερώσουμε για το θυμό μας, παρόλο που μπορεί να βγάζουμε καπνούς από τα αυτιά, αφήνοντάς σε να ενώσεις τα κομμάτια του παζλ και τελικά να βρεις τη λύση. Δυστυχώς για σένα, ούτε τα σημάδια ξέρεις να διαβάζεις σωστά, ούτε φυσικά να βρίσκεις και τις κατάλληλες λύσεις, κάτι που σε οδηγεί ένα βήμα πριν την καταστροφή. Και επειδή εγώ τον άντρα τον αγαπώ και τον τιμώ, και θέλω όμορφες και ειρηνικές σχέσεις, λέω να σου παρουσιάσω κάποια βασικά σημάδια που σε περίπτωση που παρατηρήσεις στην καλή σου… τρέξε να κρυφτείς!

Το βλέμμα στο κενό

Δεν έχει σημασία τι έχεις κάνει και φυσικά δεν μας απασχολεί καθόλου αν το θυμάσαι. Σημασία έχει ότι εμείς είμαστε εκτός εαυτού, και θέλουμε να στο μεταλαμπαδεύσουμε. Ο πιο αποτελεσματικός και πάγιος τρόπος, είναι το βλέμμα στο κενό και σε περίπτωση που κάνεις το λάθος να ρωτήσεις τι έχεις, η απάντηση είναι Τίποτα, με το βλέμμα να παραμένει στο κενό και το στόμα ίσα που να ανοίγει για να ξεστομίσει τις λιγοστές λέξεις. Σε περίπτωση που καταφέρεις να πάρεις ματιά, είσαι σε καλό δρόμο, αλλά αυτό μάλλον δεν πρόκειται να γίνει, τουλάχιστον όχι πριν δηλώσεις μετάνοια.

Το μήνυμα δίχως… παραλήπτη

Επαναλαμβάνω: Δεν μας απασχολεί αν ξέρεις τι έχεις κάνει. Το θέμα είναι να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να ζητήσεις συγνώμη. Θα σε βοηθήσουμε να το αντιληφθείς, με το να μην σου απαντάμε σε μηνύματα, να μη σηκώνουμε τηλέφωνα και γενικότερα με την πρόσκαιρη εξαφάνισή μας. Σε περίπτωση που η κλήση σου θα απαντηθεί, θα έχεις να αντιμετωπίσεις τη βασίλισσα του πάγου, η οποία θα σου μιλάει σαν να της έχεις σκοτώσει όλη την οικογένεια.

Η ακύρωση της εξόδου

Έχετε κανονίσει σινεμά, φαγητό και μετά σεξ μέχρι πρωίας, και όλα αυτά κομμένα και ραμμένα στο δικό της γούστο. Εντελώς ξαφνικά όμως τρως το άκυρο με τη δικαιολογία ότι θέλει να μείνει μέσα να διαβάσει το βιβλίο της –έχει να ανοίξει βιβλίο από το τελευταίο Harry Potter-. Hellooooo, δεν έχεις καταλάβει; Η τύπισσα σε αποφεύγει και μάλιστα αρκετά άτσαλα. Συγκεντρώσου σε παρακαλώ και κάνε κάτι γιατί είναι ικανή να διαβάσει όλα τα Harry Potter από την αρχή για να σε αποφύγει.

Το post στο Facebook

Εντάξει συγνώμη αλλά γελάω προκαταβολικά. Λυπάμαι αν η δικιά σου είναι 15 ή τουλάχιστον φέρεται έτσι, αλλά δυστυχώς παρατηρώ ότι υπάρχουν αρκετές ανάμεσά μας τέτοιες, που έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα 25. Σε κάθε περίπτωση το τραγούδι και από πάνω το στάτους όλο νόημα ξέρεις που πηγαίνει. Υπάρχει περίπτωση να ψαχτεί και με Instagram όπου θα ποστάρει ταξιδιάρικη φωτό με το στήθος έξω, και από κάτω βαθυστόχαστα λόγια σοφών (τρίζουν τα κόκαλά τους ας τους λυπηθεί κάποιος).

H ξαφνική εκδρομή

Και ενώ εσύ αναρωτιόσουν αν η καλή σου έχει φίλες ή απλά τα βράδια έκλαιγε μόνη στο σπίτι μέχρι να σε γνωρίσει, έρχεται ξαφνικά το 3ήμερο με την υπέροχη κολλητή της ονόματι Θέκλα (δεν την έχεις ξανακούσει) στην οποία δεν μπορούσε να αρνηθεί γιατί την αγαπάει πολύ –WTF-. Φυσικά, υπάρχει τεράστια πιθανότητα να μην υπάρχει καν πρόταση και απλά να περάσει τις μέρες της μέσα στο σπίτι. Καλά, ακόμα να της ζητήσεις συγνώμη;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ