Τα tips που (σίγουρα) θα σε οδηγήσουν σε οργασμό

Τα tips που (σίγουρα) θα σε οδηγήσουν σε οργασμό

Πάρε την απόλαυση σου στα χέρια σου .

Δυσκολεύεσαι να φτάσεις στον επιθυμητό οργασμό;

Υπάρχουν εγγυημένοι τρόποι για να φτάσεις στην «κορυφή του βουνού». Διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποιοι είναι αυτοί:

Εξερεύνησε το σώμα σου
Δεν μπορείς να ψάχνεις την απόλαυσή χωρίς να ξέρεις τι είναι αυτό που σε διεγείρει και σε οδηγεί στην κορύφωση. Η σωματική εξερεύνηση είναι συνήθως μία διαδικασία που ξεκινάει στην εφηβεία, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να πάρεις χρόνο σου και να μελετήσεις όλες τις ερωτογενείς ζώνες του κορμιού σου.

Ο σωστός παρτενέρ
Η σεξουαλική ικανοποίηση ξεκινά σίγουρα από εσένα την ίδια, αλλά δε γίνεται να έχεις την ίδια χημεία και να ταιριάζεις εξίσου με όλους τους άντρες. Όταν βρίσκεσαι μακριά από την κορύφωση, ίσως φταίνε οι λάθος επιλογές σου σε ό,τι αφορά τους ερωτικούς σου παρτενέρ.

Δώσε οδηγίες
Όπως και εκείνος ζητά αυτό που θέλει, έτσι και εσύ θα πρέπει να δώσεις οδηγίες. Δε γίνεται κανείς να διαβάσει τις σκέψεις σου, που σημαίνει πως θα πρέπει να εξηγήσεις τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί.

Τα απαραίτητα προκαταρκτικά
Τα προκαταρκτικά δεν μας βάζουν μόνο στο σωστό mood και δημιουργούν τις κατάλληλες «συνθήκες» για τη διείσδυση, αλλά μπορούν άνετα να μας οδηγήσουν στον οργασμό. Δεν πρέπει να τα υποτιμάς ποτέ τη σημασία του μερακλίδικου στοματικού σεξ, που μπορεί να οδηγήσει στην κορύφωση πιο εύκολα από τη σκέτη διείσδυση.

Τέλος στην υποκρισία!
Ο οργασμός σου συμβαίνει επειδή απολαμβάνεις το σεξ που κάνεις, όχι επειδή πρέπει να δώσεις boost στο ανδρικό «εγώ». Επικεντρώσου σε αυτό που σου αρέσει και να μην κοροϊδεύεις τον παρτενέρ (αλλά κυρίως τον εαυτό σου) για αυτά που συμβαίνουν και το κατά πόσο σε ικανοποιούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ