Αυτό θα είναι το σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο

Θα κάνει κρύο. Πέφτει η θερμοκρασία


Αυτό θα είναι το σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο | to10.gr

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος και ψυχρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στον ένα βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 5 βαθμούς στα παράλια και στους -6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε υπήνεμες περιοχές στα πεδινά, θα επικρατεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Θα τον υποδεχθεί με άγριες διαθέσεις στην Τούμπα

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές χαμηλές νεφώσεις που στα ορεινά θα μειώσουν την ορατότητα ως ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ και αργότερα μέτριοι, ως 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα τοπικά μέχρι ταραγμένη.Στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε υπήνεμες περιοχές στα πεδινά, θα επικρατεί παγετός.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μέσες και ψηλές νεφώσεις και τη θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια, κανονικά για την εποχή επίπεδα. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές ελαφρές βροχές το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο