Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Ζώδια: Είναι ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο, όπου υπάρχουν πολλές θετικές όψεις που ευνοούν τα αισθηματικά μας, αλλά και μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε και να δείξουμε τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας.

Ζώδια: Είναι ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο, όπου υπάρχουν πολλές θετικές όψεις που ευνοούν τα αισθηματικά μας, αλλά και μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε και να δείξουμε τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας.

ΚΡΙΟΣ

Έντονο θα είναι το διήμερο για εσάς τους αδέσμευτους εάν αποφασίσετε φυσικά να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Θα έχετε μεγάλη ανταπόκριση και με μία λάμψη στην επικοινωνία θα έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην διστάσετε να το κάνετε γιατί η απάντηση θα είναι απίστευτα καλή.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μεγάλο βάρος στα αισθηματικά πέφτει από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά, καθώς θα αυξηθεί η κοινωνικότητά σου, θα μπορέσεις να μαγέψεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα βγεις, ενώ σε όλο αυτό δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα δηλώσει την αγάπη του και την μεταμέλειά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το διήμερο σου δείχνει πως πρέπει να αφεθείς στην γοητεία σου και στα φλερτ που θα υπάρξουν, χωρίς να το πάρεις πάνω σου ή να αφήσεις κολλήματα του παρελθόντος να σε καταβάλουν. Αυτό θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τις συνθήκες αυτές ώστε να περάσεις όμορφες βραδιές εκτός εάν σας πιάσουν οι ξινίλες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακο δεν θεωρείται και το ιδανικό διάστημα για φλερτ και αυτό όχι γιατί δεν ελκύετε κόσμο, αλλά γιατί η ανασφάλειά σας δεν σας αφήνει να ανοιχθείτε. Οι δεσμευμένοι υπό αυτό το πρίσμα θα κάνουν τη ζωή δύσκολη στο έτερον ήμισύ τους και οι αδέσμευτοι θα δείξουν ένα δύσκολο πρόσωπο προς το άτομο που θα σας προσεγγίσει.

ΛΕΩΝ

Το διήμερο αυτό έχει δύο αναγνώσεις. Το Σάββατο έχετε τα πάντα με το μέρος σας για να βγείτε έξω και να κάψετε καρδιές, εκτός εάν σας πιάσει η γκρίνια σας. Αλλιώς το Σάββατο θα είναι μέσα στο πάθος. Από την Κυριακή όμως σας πιάνει η εσωστρέφεια, μία ανασφάλεια που θα σας απομονώσει. Προσέξτε τα λόγια σας την Κυριακή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο δεν πρόκειται να σκεφτείτε τα αισθηματικά σας, γιατί θα είστε σε έναν πανικό και σε ένα τρέξιμο με φίλους, αλλά και με θέματα της καθημερινότητάς σας. Την Κυριακή όμως θα γίνει χαμούλης. Είτε μέσα από το φιλικό περιβάλλον είτε με ένα ραντεβού που θα κλείσετε την Κυριακή το βράδυ να ξέρετε έρχεται πρόσωπο που θα σας αναστατώσει.

ΖΥΓΟΣ

Υπέροχη ημέρα το Σάββατο με την ενέργειά σας να είναι ανεξάντλητη και εσείς να έχετε τρομερή όρεξη να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, αλλά και να χαρείτε τον έρωτα. Μάλιστα, θα υπάρξουν έντονες στιγμές ερωτισμού και το σεξ θα είναι υπέροχη. Τα έντονα αισθήματα θα πέσουν την Κυριακή, χωρίς όμως να χαθεί ο ερωτισμός και το φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολο διήμερο για εσάς, αφού δεν θα έχετε καλή διάθεση με έντονη καχυποψία και επιφυλακτικότητα, ενώ ακόμα και οι δεσμευμένοι με την έντονη κτητικότητά τους κινδυνεύουν να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στη σχέση τους. Αντίθετα, από το βράδυ της Κυριακής, η διάθεση επανέρχεται και θα γνωρίσετε πρόσωπο κελεπούρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καυτές ερωτικές στιγμές αναμένονται αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη, έχετε όρεξη για πολύ έντονες στιγμές πάθους και αυτό γοητεύει τους γύρω σας χωρίς εξαιρέσεις. Επωφεληθείτε αυτού του διαστήματος και θα δείτε πως μπορείτε να γοητεύσετε τους πάντες. Μην διστάσετε να δείτε και κάποιο πρόσωπο και πιο σοβαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο δεν είναι ιδανική ημέρα για έρωτες και αισθηματικά ανοίγματα, αφού το μυαλό σας εξακολουθεί να είναι επικεντρωμένο στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα, που χρειάζονται άμεση επίλυση. Ωστόσο, το σκηνικό αλλάζει από την Κυριακή και θα έχετε τη δυνατότητα και να φλερτάρετε και να γοητεύσετε ένα ήδη γνωστό σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μόνη σου επιθυμία για να περάσεις καλά, ανέμελα, να διασκεδάσεις και να το ρίξεις τελείως έξω θα γίνει πραγματικότητα, αλλά μέσα σε αυτό το ξέφρενο πανηγύρι δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που από την προσέγγισή του και μόνο θα καταλάβεις πως έχεις να κάνεις με κάτι ξεχωριστό.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτό το διήμερο η αίσθησή σας είναι πολύ ευαίσθητη και νιώθετε και ένα απίστευτο συναισθηματικό κενό που υπάρχει περίπτωση να σας δημιουργήσει αυταπάτες πιθανότατα για ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Προσπαθήστε να μην τα παίρνετε όλα της μετρητοίς και κάντε ένα βήμα πίσω για να επαναξιολογήσετε τη στάση σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ