Ζώδια Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 27/01-02/02 Συναισθηματικές Περιπέτειες

Ζώδια Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 27/01-02/02 Συναισθηματικές Περιπέτειες

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/01-02/02

Ζώδια Κριός

Στις 27 Ιανουαρίου είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις: Η ρομαντική Αφροδίτη ζευγαρώνει με τον Ποσειδώνα στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Περάστε χρόνο γράφοντας, σκεφτείτε, διαλογιστείτε ή κάντε κάτι καλλιτεχνικό.
Στις 30 Ιανουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον ένατο οίκο σας. Θα κινητοποιηθείτε σχετικά με ένα σημαντικό πρότζεκτ που χρειάζεται βελτίωση των δεξιοτήτων σας. Πέστε με τα μούτρα σε αυτή την απαιτητική δουλειά και να νιώσετε δυνατοί και χαρούμενοι.

Στις 31 Ιανουαρίου η Σελήνη είναι ακόμα στο ζώδιό σας. Σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας και δημιουργεί μια αγχωτική περίοδο στη δουλειά. Μπορεί να μην δείτε αναγνώριση και ανταμοιβές τώρα, αλλά καλά θα κάνετε να μην σταματήσετε την προσπάθεια.

ζώδια Ταύρος

Θα κάνετε κάτι μόνοι σας, που μπορεί να εκπλήξει ακόμα και εσάς την 1η Φεβρουαρίου. Τότε η διαισθητική Σελήνη ζευγαρώνει με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Είναι η αρχή ενός νέου προσωπικού κύκλου που σχετίζεται με την ανεξαρτησία και την μοναδική οπτική σας. Μαθαίνετε μέσα από παρορμήσεις να αγκαλιάζετε τη παραξενιά σας ή να βγαίνετε από τη ζώνη άνεσής σας.

Την ίδια ημέρα, η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Τροφοδοτεί την επιθυμία σας να βιώσετε εμπειρίες που θα σας ανοίξουν τα μάτια μαζί με φίλους και αγαπημένους. Μιλήστε τους για ταξίδια που θέλετε να κάνετε ή για καθημερινά πράγματα που θέλετε να απολαύσετε μαζί και δείτε πού θα καταλήξει η συζήτηση. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να γίνουν πραγματικότητα αυτά τα όνειρα απ’ όσο φαντάζεστε.

 

ζωδια Δίδυμοι

Γίνεστε απρόσμενα δημιουργικοί στη δουλειά σας στις 27 Ιανουαρίου: Έχετε την κοινωνική Αφροδίτη και τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δέκατο Οίκο σας της καριέρα. Μπορεί να δυσκολεύεστε να βρείτε ένα πρακτικό μονοπάτι για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αλλά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την καλλιτεχνική ενέργεια, για να κάνετε εντύπωση στους άλλους.

Και από τις 30 Ιανουαρίου η συναισθηματική Σελήνη είναι στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων: Θα βάλετε προτεραιότητα το χρόνο με φίλους, συνεργάτες – και με το ταίρι σας αν είστε δεσμευμένοι. Οι ομαδικές δραστηριότητες θα είναι πιο αναζωογονητικές και θα νιώθετε ότι η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά σας βρίσκονται σε νέο επίπεδο.

ζωδια Καρκίνος

Λαχταράτε να εξερευνήσετε τη φιλοσοφική πλευρά των σχέσεων σας στις 27 Ιανουαρίου; Έχετε τη ρομαντική Αφροδίτη και τον ονειρικό Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας. Μπορεί να κάνετε πνευματικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή να εγγραφείτε σε ένα μάθημα μαζί με έναν φίλο.

Την 1η Φεβρουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη ζευγαρώνει με τον επαναστατικό Ουρανό στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Σας ωθούν να ψάξετε νέες συναισθηματικές συνδέσεις, σε σχέση με τη δουλειά και την κοινωνική ζωή σας. Αυτή η διέλευση μπορεί να σας ενθαρρύνει να κάνετε μια αντισυμβατική προσέγγιση σε ένα ομαδικό πρότζεκτ. Αυτή η ασυνήθιστη κατεύθυνση μπορεί να σας φέρει στο επίκεντρο. Θα νιώσετε αναζωογονημένοι!

 

ζώδια Λέων

Θα θέλετε ένα νέο και αυθόρμητο σχέδιο για να συνδεθείτε με το ταίρι ή έναν φίλο σας στις 30 Ιανουαρίου: Η συναισθηματική Σελήνη στον ένατο οίκο της περιπέτειας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Η ενέργεια αυτής της διέλευσης θα σας κάνει έξτρα παιχνιδιάρηδες και θα σας εμπνεύσει να αφοσιωθείτε στο παρόν. Ελάτε σε επαφή με τον ρομαντικό μέσα σας και θα βρείτε την ευτυχία σας.

Την 1η Φεβρουαρίου, η διαισθητική Σελήνη σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Θα βρείτε ένα νέο τρόπο να υποστηρίξετε την ισορροπία μεταξύ ζωής και δουλειάς. Μια νέα κατεύθυνση θα μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητά σας και θα σας δώσει αναγνώριση.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/01-02/02 Α

ζωδια Παρθένος

Η ιδανική ημέρα για να αφήσετε την αναλυτική πλευρά σας και να παρασυρθείτε απ’ τη στιγμή, είναι στις 27 Ιανουαρίου. Τότε η ρομαντική Αφροδίτη ζευγαρώνει με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που να μοιάζει με τον σύντροφο που ονειρεύεστε. Εάν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας και να συνδεθείτε πολύ εύκολα σε πνευματικό επίπεδο.

Την 1η Φεβρουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη ζευγαρώνει με τον Ουρανό στον ένατο οίκο σας. Μπορεί να κάνετε παρορμητικά ένα ταξίδι ή να εγγραφείτε σε ένα συνέδριο. Μπορεί να εκπλήξετε ακόμα και τον εαυτό σας με το πόσο πρόθυμοι είστε να αλλάξετε τη ρουτίνα σας!

Ζώδια Ζυγός

Περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε στο ταίρι σας, έναν συνεργάτη ή φίλο για κάτι συναισθηματικό; Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια αυτοπεποίθησης που θα έχετε στις 30 Ιανουαρίου. Τότε η διαισθητική Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας. Αν και η κοινωνική σας χάρη είναι γενικά μοναδική, θα μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με όμορφο τρόπο και να δώσετε την εντύπωση που θέλετε.

Την 1η Φεβρουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον όγδοο Οίκο σας της συναισθηματικής οικειότητας σχηματίζει ένα έντονο τετράγωνο με τον Ήλιο στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Σας κάνει να νιώθετε διχασμένοι ανάμεσα στο να συνδεθείτε πιο βαθιά με το ταίρι σας ή κάποιον ξεχωριστό και το να περάσετε πιο ανάλαφρες, παιχνιδιάρικες στιγμές μαζί τους. Ακούστε τη διαίσθησή σας.

ζωδια Σκορπιός

Αγκαλιάστε τη φαντασία σας στις 27 Ιανουαρίου και θα αναζωογονηθείτε συναισθηματικά. Η Αφροδίτη και ο ονειρικός Ποσειδώνας συναντιούνται στον πέμπτο Οίκο σας του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης. Εκφραστείτε μέσα από την αγαπημένη σας τέχνη ή εξερευνήστε μια φαντασίωση και θα βιώσετε μια εμπειρία που θα ταρακουνήσει τις αισθήσεις σας.

Έπειτα, είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από τις σχέσεις που δεν σας εξυπηρετούν την 1η Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη ζευγαρώνει με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα εξετάσετε την πορεία σας και ίσως μια νέα κατεύθυνση να είναι αυτό που σας χρειάζεται. Μη διστάζετε να αγκαλιάσετε την ανεξαρτησία σας και τις μοναδικές ανάγκες σας.

Ζώδια Τοξότης

Στις 28 Ιανουαρίου, ο Άρης στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα έντονο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτό θα είναι προκλητικό για την αίσθηση ασφάλειας και τη ζωή σας στο σπίτι. Ή μπορεί να δυσκολευτείτε να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας πάνω σε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει πολύ. Θα περάσει αυτή η δύσκολη στιγμή και θα βρείτε και πάλι καθαρότητα!

Στις 30 Ιανουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο Οίκο σας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας: Σας δίνουν ξανά ενέργεια να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας. Πηγαίνετε για χορό, απολαύστε ένα γεύμα, δείτε μια ταινία ή απολαύστε κάτι δημιουργικό μαζί – και η χημεία μεταξύ σας θα ανανεωθεί.

 

ζώδια Αιγόκερως

Θα απομακρυνθείτε από τα σκληρά γεγονότα και τη λογική, ώστε να δώσετε χώρο στη φαντασία και την πνευματικότητας στις σχέσεις με φίλους και συναδέλφους στις 27 Ιανουαρίου. Τότε η καλλιτεχνική Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας συναντιούνται στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εξερευνήσει ιδέες χωρίς να σκέφτεστε τα πρακτικά… Και θα καταλήξετε σε μια συναρπαστική, δημιουργική πρόταση.

Την 1η Φεβρουαρίου, η διαισθητική Σελήνη στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιό σας. Δεν εκφράζετε εύκολα τα συναισθήματά σας, αλλά μπορεί να το κάνετε με περισσότερη τόλμη εκείνη την ημέρα. Είναι πιο έντονα τώρα, γι’ αυτό δώστε τους φωνή: Θα νιώσετε πιο δυνατοί και θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο καλά πού βρίσκεστε σε σχέση με κάποιον ξεχωριστό.

ζώδια Υδροχόος

Θα σας τραβάει οποιαδήποτε ιδέα και επιχειρηματική πρόταση είναι παράξενη αλλά καινοτόμα στις 27 Ιανουαρίου. Τότε η κοινωνική Αφροδίτη και ο ευφάνταστος Ποσειδώνας βρίσκονται στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Οι άλλοι θα εντυπωσιαστούν από την μοναδική οπτική σας!

Προσπαθήστε μόνο να μην αποθαρρυνθείτε, αν νιώσετε σύγχυση στις σχέσεις σας και δεν μπορείτε να συνεργαστείτε εύκολα στις 28. Τότε ο Άρης στον ενδέκατο Οίκο σας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα επιστρέψετε στο σωστό δρόμο στις 30 Ιανουαρίου: Η Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον Άρη. Η ομάδα σας θα πάρει φωτιά!

ζωδια Ιχθύες

Θα ονειροπολείτε και θα ελκύεστε από τη φυγή ακόμα περισσότερο, στις 27 Ιανουαρίου. Τότε η Αφροδίτη και ο ονειρικός Ποσειδώνας ζευγαρώνουν στο ζώδιό σας. Αυτή η διέλευση θα θέσει έναν όμορφο τόνο για να πειραματιστείτε: Με την αυτοέκφρασή σας, τη δημιουργία καλλιτεχνικών ιδεών ή την αποφυγή γενικότερα της καθημερινότητας. Επίσης, θα φέρει μια πολύ ρομαντική, σχεδόν κινηματογραφική στιγμή με κάποιον ξεχωριστό. Απλώς προσπαθήστε να αφήσετε τελείως πίσω σας την πραγματικότητα.

Και στις 30 Ιανουαρίου, η διαισθητική Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Θα λαχταράτε περισσότερες ευθύνες ή ένα συναρπαστικό πρότζεκτ. Πιστέψτε στον εαυτό σας και το πάθος σας θα εντυπωσιάσει αυτούς που πρέπει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ