Ο ξεχασμένος αρραβώνας του Απόστολου Γκλέτσου με την Γωγώ Μαστροκώστα

Ο ξεχασμένος αρραβώνας του Απόστολου Γκλέτσου με την Γωγώ Μαστροκώστα

Ήταν εποχές που τα ψάρια δεν τα έψηνε και από τις δυο πλευρές ή… τέλος πάντων τα είχε στην κατάψυξη

Από το πλευρό του Απόστολου Γκλέτσου έχουν περάσει κάποιες από τις πιο ωραίες κι εντυπωσιακές κυρίες της showbiz . Και μάλλον δεν θα ήταν υπερβολή, αν θα λέγαμε πως την τύχη του θα την είχαν ζηλέψει πολλοί άνδρες, αφού κυρίως τα πρώτα χρόνια της καριέρας του (τότε που είχε μεγάλο σουξέ και πέραση) ερωτεύτηκε και τον ερωτεύτηκαν δυναμικές γυναίκες.

Άλλωστε, οι έρωτες του Γκλέτσου, για εκείνους που θυμούνται, για πολύ καιρό πρωταγωνιστούσαν στα εξώφυλλα των περιοδικών της εποχής. Ένας από αυτούς ήταν και με τη Γωγώ Μαστροκώστα. Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, ο ηθοποιός έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με την Άννα Βίσση, ο οποίος, όμως, έληξε άδοξα. Και τότε ήταν που μπήκε στη ζωή του το απόλυτο θηλυκό – για πολλούς – η Γωγώ Μαστροκώστα.

Η εκρηκτική – τότε – γυμνάστρια ήταν το sex symbol της εποχής και όταν έγινε γνωστό πως διαδέχτηκε τη Βίσση στην καρδιά του Γκλέτσου, πολλοί ζήλεψαν την τύχη του ηθοποιού. Η σχέση τους απασχόλησε, όπως ήταν αναμενόμενο, τον Τύπο της εποχής και ουκ ολίγες φορές έγιναν εξώφυλλο.

Ο έρωτάς τους ήταν μεγάλος και σύντομα κατέληξε σε αρραβώνα. Ωστόσο, αποδείχθηκε πως δεν ήταν και τόσο δυνατός, αφού αν κι έφτασαν κοντά, ποτέ δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο χωρισμός τους απασχόλησε για ένα διάστημα τα κουτσομπολίστικα κυρίως περιοδικά, αλλά με το πέρασμα του χρόνου, ο αρραβώνας εκείνος έχει πια ξεχαστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ