Τρίκαλα – Ατρόμητος 1-1

Τρίκαλα – Ατρόμητος 1-1

Ο Ατρόμητος έμεινε στο 1-1 στο εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα και όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Ο Ατρόμητος τα βρήκε «σκούρα» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου. Η ομάδα του Περιστερίου δεν κατάφερε να νικήσει τους Θεσσαλούς και το τελικό 1-1 αφήνει ανοιχτή την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Όλα πλέον θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Η είδηση φυσικά έχει να κάνει με το ότι ο Ατρόμητος δέχθηκε γκολ μετά από 690 λεπτά και μάλιστα το ρεκόρ δεν το έσπασε ομάδα της σούπερ λίγκα, αλλά τα Τρίκαλα στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Τα γκολπόστ όμως των φιλοξενούμενων δεν υπερασπίστηκε χθες ο Γιαννιώτης, ο οποίος είναι βασικός στο πρωτάθλημα, αλλά ο Μάρκοβιτς.

Ο Ατρόμητος είχε καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε πολύ δύσκολα ματς του πρωταθλήματος, όπως εναντίον του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Στα Τρίκαλα όμως οι Περιστεριώτες είδαν την εστία τους να παραβιάζεται και μάλιστα δέχθηκαν αυτογκόλ.

Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν λοιπόν στο 51′ με αυτογκόλ του Καρασαλίδη και θα πρέπει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι έδειξαν εξαιρετικό «πρόσωπο» απέναντι στον πρωτοπόρο της σούπερ λίγκα.

Ο Ατρόμητος απ’ την άλλη πλευρά παρατάχθηκε με αλλαγές, σε σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος, αλλά κατάφερε τελικά να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν ο Μανούσος στο 75′, με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Ντάουντα.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ατρόμητος είχε στο δεύτερο μέρος τρεις καλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, αλλά ο γκολκίπερ των Τρικάλων, Αποστολίδης έκανε πολύ καλά τη…δουλειά του, μ’ εντυπωσιακές αποκρούσεις.

 

Το «κλειδί» Τα Τρίκαλα πήραν ένα σημαντικό βαθμό και ο γκολκίπερ της θεσσαλικής ομάδας, Αποστολίδης ήταν ο κορυφαίος παίκτης των γηπεδούχων. Πραγματοποίησε πολύ καλές αποκρούσεις (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο) και ήταν αδύνατον ν’ αντιδράσει στο γκολ του Μανούσου.

10άρι H είσοδος του Ντάουντα στο ματς βοήθησε σημαντικά τον Ατρόμητο. Μάλιστα ο επιθετικός των φιλοξενούμενων είχε την εξαιρετική πάσα – μισό γκολ στον Μανούσο, για να γίνει το 1-1.

Στον πάγκο Ο Κάναντι έδωσε την ευκαιρία στον Βασιλείου, αλλά η απόδοση του επιθετικού του Ατρομήτου, δεν ήταν αυτή που θα περίμενε ο Αυστριακός τεχνικός.

Γιατί κόουτς; Σίγουρα ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, θα περίμενε καλύτερη εικόνα από κάποιους παίκτες της ομάδας του.

Διαιτητής: Καλή η διαιτησία του Λάμπρου.

 

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Διαιτητής: Λάμπρου

Βοηθοί: Πριόνας, Παγουράς.

ΤΡΙΚΑΛΑ 1 – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Τσίπρας, Μίλιεβιτς (77’ Τσιάρας), Γροντής (55’ Τόμιτς), Ανδρεόπουλος, Κοτσώνης, Κάπος (68’ Ντίνας), Τζόκιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας (46’ Ντάουντα), Νάτσος, Οριόλ (74’ Γιαννούλης), Ζησόπουλος, Ούμπιδες, Μανούσος, Κυριακίδης, Ουάρντα, Βασιλείου (65’ Μπαστακός).

 

Γκολ: 51’ Καρασαλίδης (αυτογκόλ) – 75’ Μανούσος

Κίτρινες: 43’ Καπός, 81’ Βέρτζος / 46’ Ούμπιντες, 89′ Ζησόπουλος

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ