Νικήτρια Next Top Model Αυστραλίας: «Είμαι ερωτευμένη με τον Τσιτσιπά!»

Νικήτρια Next Top Model Αυστραλίας: «Είμαι ερωτευμένη με τον Τσιτσιπά!»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καταφέρει να κατακτήσει τον κόσμο του τένις, κάνοντας εκατομμύρια φαν σε όλο τον κόσμο να μιλούν γι' αυτόν. Μεταξύ αυτών και ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της Αυστραλίας, η Μοντάνα Κοξ, νικήτρια στο Next Top Model της Αυστραλίας το 2011.

Δηλώνει μάλιστα μεγάλη θαυμάστρια του και θέλει να τον γνωρίσει προσωπικά.

Με αφορμή του 21o ετήσιο IMG Tennis Party στη Μελβούρνη, με το οποίο συνεργάζεται και το Australian Open, η Μοντάνα Κοξ ευελπιστεί να γνωρίσει από κοντά τον 21χρονο τενίστα: «Θα είναι ωραίο που θα γνωρίσουμε κάποιους τενίστες. Ειλικρινά, εκείνος ο Έλληνας, (ο Στέφανος Τσιτσιπάς), είμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι πανέμορφος. Θα ελέγξω να δω αν θα είναι στην εκδήλωση », είπε το γνωστό μοντέλο σύμφωνα με την The Sunday Telegraph της Αυστραλίας.

Και πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ το τένις. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που κάνω στη Μελβούρνη. Έπαιζα τένις όταν ήμουν μικρή και πάντα με ενδιέφερε. Βασικά, δεν ήμουν κακή. Απλά δεν μπορούσα να χτυπήσω τη μπάλα τόσο δυνατά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🖤 #voodootrackside

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Montana (@montanacox1) στις

«Ο Rafael Nadal πάει, οπότε κι αυτό μου κάνει», συνέχισε αστειευόμενη η Κοξ, αναφερόμενη στον πρόσφατο γάμο του Ισπανού με την Francisca Perello, που είναι εδώ και πολλά χρόνια σύντροφός του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

When you get only one side of your eyeliner right

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Montana (@montanacox1) στις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τη άλλη, σε συνέντευξή που έδωσε τον περασμένο Οκτώβρη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε τι είναι αυτό που ψάχνει σε μια γυναίκα.

«Πρέπει να είναι έξυπνη», είπε. «Φυσικά, η ομορφιά παίζει επίσης σημαντικό ρόλο», πρόσθεσε. «Θα ήθελα να μπορεί να καταλαβαίνει και να κατανοεί τον παρτενέρ της. Η ζωή του τενίστα δεν είναι εύκολη. Είναι πολλά τα ταξίδια και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, να μένεις στον στόχο σου. Δεν είναι πολλές οι γυναίκες που μπορούν να το αποδεχθούν».

Πάντως η Μοντάνα Κοξ δηλώνει single. Υπήρξαν φήμες πως διατηρούσε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Justin Hemmes, με τον οποίο όμως ξεκαθάρισε ότι είναι απλώς φίλοι.

Σε κάθε περίπτωση το Αυστραλιανό Open ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ