Η Κέιτ Μίντλετον είναι δυστυχισμένη -Της λείπει πολύ ο πρίγκιπας Χάρι, φοβάται πως δεν θα είναι ποτέ ξανά τόσο δεμένοι

Η Κέιτ Μίντλετον είναι δυστυχισμένη -Της λείπει πολύ ο πρίγκιπας Χάρι, φοβάται πως δεν θα είναι ποτέ ξανά τόσο δεμένοι

Την στενή σχέση που είχε με τον πρίγκιπα Χάρι, φαίνεται πως έχασε η Κέιτ Μίντλετον που πλέον ανησυχεί πως δεν θα είναι ποτέ ξανά τόσο δεμένοι.

Η είδηση αυτή έρχεται μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πως αποχωρούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, με το ζευγάρι να έχει επιλέξει πλέον σαν κατοικία τους τον Καναδά. Και σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο US Weekly, η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ στενοχωρημένη με την απόσταση τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, που την χωρίζει πλέον από τον κουνιάδο της.

«Θα ήθελε να μιλάει με τον πρίγκιπα Χάρι» δήλωσε η πηγή στο Us Weekly. «Της λείπει και φοβάται ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά κοντά του».

Αγχωμένη η Κέιτ Μίντλετον – Μετά το Megxit το πρόγραμμά της είναι πολύ φορτωμένο
Από την άλλη, μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να προσέφερε τις καλύτερες ευχές της στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ που σχεδιάζουν να περνούν τον χρόνο τους τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Βόρεια Αμερική, η απόφασή τους όμως αυτή, φαίνεται πως είχε ένα αντίκτυπο στην Κέιτ Μίντλετον.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει πλέον ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα. Εκτός από την ανατροφή των τριών παιδιών της, του 6χρονου πρίγκιπα Τζορτζ, της 4χρονης πριγκίπισσας Σάρλοτ και του σχεδόν δύο ετών πρίγκιπα Λούις, αφιερώνει πολλές ώρες στα βασιλικά της καθήκοντα. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε έναν παιδικό σταθμό, ένα μουσείο επιστημών, ένα νοσοκομείο Παίδων και ένα κοινοτικό κέντρο, προωθώντας την έρευνά της σχετικά με την ανάπτυξη των παιδιών στα πρώτα στάδια της ζωής τους.

«Η Κέιτ Μίντλετον έχει πανικοβληθεί και έχει πολύ άγχος» λέει η πηγή. «Έχει ελάχιστο χρόνο για να ξεκουράζεται και όταν προσπαθεί να κοιμηθεί, το μυαλό της βρίσκεται σε ένταση». Η πηγή πρόσθεσε πως η δούκισσα του Κέμπριτζ εργάζεται πλέον 18 ώρες την ημέρα. «Το πρόγραμμά της είναι πολύ φορτωμένο και τώρα ανησυχεί πραγματικά για το πώς θα ισορροπήσει το επιπλέον φόρτο εργασίας με την οικογενειακή ζωή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ