Ο Μιλόγεβιτς αρέσει στην… στέπα και στην έρημο

Ο Μιλόγεβιτς αρέσει στην… στέπα και στην έρημο

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει πέραση σε διάφορα μέρα του πλανήτη, που απέχουν μεταξύ τους χιλιάδες χιλιόμετρα!

Κάτι συμβαίνει με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς… Όχι, μην πάει ο νου σας στο κακό. Για καλό το γράφουμε, διότι φαίνεται πως η φήμη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει διαδοθεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ο Σέρβος προπονητής φέρεται να έχει συζητήσεις με δύο ομάδες, που γεωγραφικά απέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα μεταξύ τους. Η μία προέρχεται από τη Ρωσία και η δεύτερη από τη Σαουδική Αραβία. Από τη στέπα, στην έρημο και τούμπαλιν…

Η αραβική ιστοσελίδα «alyuwm.com» υποστηρίζει ότι ο Μιλόγεβιτς διαπραγματεύεται με τους παράγοντες της Αλ Αχλί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Οι Σαουδάραβες φέρονται αποφασισμένοι να ικανοποιήσουν τους όρους του Σέρβου και να τον φέρουν στην Τζέντα.

Ταυτόχρονα, η ρωσική ιστοσελίδα «championat.com» ισχυρίζεται ότι ο Μιλόγεβιτς συγκαταλέγεται στους βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο της Λοκομοτίβ Μόσχας. Μάλιστα, ο Σέρβος εμφανίζεται πρόθυμος να ταξιδέψει στη Μόσχα για να έχει απ’ ευθείας συζητήσεις.

Ο τελικός προορισμός του Μιλόγεβιτς παραμένει ένα μυστήριο… Μέχρι τότε, ίσως το επόμενο δημοσίευμα για τον πρώην τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα να σχετίζεται με κάποια δουλειά στο Μεξικό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ