Ο «Τσάντλερ» έκανε το ντεμπούτο του στο Instagram -Το σπάνιο κλικ της Λίζα Κούντροου από τη χρυσή εποχή των Friends

Ο «Τσάντλερ» έκανε το ντεμπούτο του στο Instagram -Το σπάνιο κλικ της Λίζα Κούντροου από τη χρυσή εποχή των Friends

Λίγους μήνες μετά το ντεμπούτο της Τζένιφερ Ανιστον στο Instagram, όταν έριξε κυριολεκτικά το διαδίκτυο, μπαίνοντας ακόμα και στο βιβλίο Γκίνες, ακόμα ένα «Φιλαράκι» αποφάσισε να γίνει μέλος του κοινωνικού δικτύου, ενθουσιάζοντας τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς.

Ο λόγος λοιπόν για τον «Τσάντλερ» -aka Μάθιου Πέρι- ο οποίος αποφάσισε (επιτέλους) να ανοίξει κι αυτός λογαριασμό στο Instagram. Και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει καν ακόμα την πρώτη του δημοσίευση, η καλή του φίλη και τηλεοπτική «Φοίβη», Λίζα Κούντροου, δημοσίευσε μια φωτογραφία των δυο τους από τα παλιά και την εποχή που προβαλλόταν ακόμα η σειρά.

«Επιτέλους!!! Ναι!! Δεν πιστεύω στα μάτια μου. Καλώς ήρθες στο Instagram Μάθιου Πέρι #friendsforlife» έγραψε η ξανθιά ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας. Φυσικά, οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές του στα εμβληματικά «Friends» δε θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι από το «ντεμπούτο» του Πέρι στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Finally!!! Yay!! Can’t believe my eyes MY EYES Welcome to Instagram @mattyperry4 #friendsforlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Kudrow (@lisakudrow) στις

Κάτω από τη φωτογραφία της Κούντροου σχολίασαν η Τζένιφερ Ανιστον -που έγραψε «Ναι Matty! Αρκετά δεν καθυστέρησες;»- και η Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία έγραψε απλώς «Ναι Matty!!», προσθέτοντας και μια καρδούλα.

Τα νέα για τον λογαριασμό του Μάθιου Πέρι έρχονται λίγο μετά το viral tweet του ηθοποιού, που προκάλεσε πανικό στους χρήστες. Ο ίδιος έγραψε «Έρχονται σπουδαία νέα» και όλοι οι fans των Friends εύχονται να εννοεί το πολυαναμενόμενο reunion της iconic παρέας!

Αν και ο Πέρι δύσκολα θα σπάσει το ρεκόρ της Ανιστον στο Instagram, ο ίδιος μέσα σε μια μέρα μόλις (και χωρίς να έχει δημοσιεύσει τίποτα ακόμα) έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο followers!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ