Ποιες είναι οι kinky φαντασιώσεις των γυναικών

Ποιες είναι οι kinky φαντασιώσεις των γυναικών

Κρυμμένα μυστικά για το περιεχόμενο των ερωτικών τους φαντασιώσεων κρατούν άνδρες και γυναίκες με τη δικαιολογία ότι μπορεί να παρεξηγηθούν. Ωστόσο όλο και νεότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι και τα δύο φύλα έχουν ερωτικές φαντασιώσεις οι οποίες στην περίπτωση που υλοποιηθούν τότε περνούν σε άλλο επίπεδο την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών.

Νέα έρευνα απέδειξε ότι για την πλειοψηφία των ανδρών και των γυναικών δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο να έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Αναλυτικότερα η Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής (Journal of Sexual Medicine) πραγματοποίησε έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει κατά πόσο είναι ασυνήθιστες οι απόκρυφες ερωτικές φαντασιώσεις αλλά και να συγκρίνει τα αποτελέσματα μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.516 ενήλικες εκ των οποίων οι 799 ήταν γυναίκες και οι 717 άντρες. Κατά την διάρκεια της κλήθηκαν να διαλέξουν ανάμεσα σε 55 διαφορετικές φαντασιώσεις και να τις κατατάξουν ως «ασυνήθιστες» λιγότερο «κοινές»αλλά και «κλασικές».

Όπως προέκυψε από την ανάλυση των αποτελεσμάτων σπάνιες χαρακτηρίστηκαν όσες είχαν να κάνουν με πρωταγωνιστές τα ζώα, ασυνήθιστες οι φαντασιώσεις που περιλάμβαναν αλλαγή ρόλων, βιασμό ή κακοποίηση.

Οι πιο τετριμμένες και κοινές αφορούσαν ερωτικές φαντασιώσεις με θέμα το ομαδικό σεξ ή το σεξ με άγνωστο ερωτικό σύντροφο.

Ωστόσο πρωταθλητής στις σεξουαλικές φαντασιώσεις αναδείχθηκαν όσες είχαν κεντρικό θέμα την απόλυτη πειθαρχία, την εκτέλεση διαταγών αλλά και την τιμωρία.

Το στοιχείο όμως εκείνο που ξάφνιασε στην κυριολεξία τους επιστήμονες είχε να κάνει με τις φαντασιώσεις των γυναικών οι οποίες κρίθηκαν ως ιδιαίτερα kinky

Ένα ποσοστό που άγγιζε το 65% των γυναικών φαντασιώνονταν την υποταγή, το 52,1 να είναι δεμένες, το 36,6% να μαστιγώνεται από το εταίρο ήμισυ και το 28,9% να αναγκάζεται να κάνει σεξ με τη βία.

Παράλληλα η ίδια έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες φαντασιώνονταν να είναι δεμένες με χειροπέδες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ