Χάρι και Μέγκαν ρίχνουν μαύρη πέτρα -Κλείνουν το γραφείο τους στο Μπάκιγχαμ, στον αέρα 15 υπάλληλοι

Χάρι και Μέγκαν ρίχνουν μαύρη πέτρα -Κλείνουν το γραφείο τους στο Μπάκιγχαμ, στον αέρα 15 υπάλληλοι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κλείνουν το γραφείο τους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να χαθούν 15 θέσεις εργασίας.

Ο πρίγκιπας Χάρι η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, αποφάσισαν πριν λίγο διάστημα να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να συνεχίσουν τη ζωή τους στον Καναδά. Η απόφαση αυτή έγινε δεκτή από τη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο πάντως το ζευγάρι , αφού ανακοίνωσε το σχέδιό του να μετακομίσει στον Καναδά, ήταν εκείνο που ανακοίνωσε το κλείσιμο του γραφείου τους στο Μπάκιγχαμ σε μία συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με τους 15 υπαλλήλους σε αυτό.
Τι θα συμβεί με το προσωπικό του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ
Κάποιοι από το προσωπικό πιθανόν να αποκτήσει νέα εργασία και πάλι μέσα στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με την Mail Online ωστόσο, πιστεύεται ότι η πλειοψηφία θα θεωρηθούν πλεονάζοντες και θα απολυθούν.

 

Όσον αφορά στα ανώτερα βασιλικά μέλη όπως η Ελισάβετ και οι πρίγκιπες Κάρολος και Γουίλιαμ πιστεύεται ότι γνωρίζουν για το κλείσιμο των γραφείων και τις θέσεις εργασίας που θα χαθούν.

Ποιοι ήταν οι εργαζόμενοι του Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ
Ανάμεσα σε αυτούς που αναμένεται να απολυθούν είναι η επικεφαλής επικοινωνίας του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Σάρα Λέθαμ, η οποία στο παρελθόν εργάστηκε για τους Ομπάμα και τη Χίλαρι Κλίντον. Στο προσωπικό του ζευγαριού ανήκε και η Φίονα Μακίλουαμ που είχε λάβει πρόσφατα τη θέση της προσωπικής γραμματέως. Αυτή ωστόσο είχε αποσπαστεί από το Γραφείο Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας οπότε είναι πιθανό να βρει νέο ρόλο στο Whitehall.

Ανάμεσα στους εργαζόμενους του Χάρι και της Μέγκαν είναι και η Κλάρα Λογκραν, η οποία πέρυσι η βασιλική οικογένεια αναγνώρισε με βραβείο τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στην βασιλική οικογένεια. Αυτή μάλιστα ήταν η «γυναίκα μυστήριο» που παρέδωσε στην Μέγκαν Μαρκλ την ανθοδέσμη όταν έφθασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι. Μάλιστα, ήταν εκείνη που βοήθησε στον σχεδιασμό του γάμου και τις δημόσιες δεσμεύσεις του ζευγαριού φροντίζοντας ότι όλα θα τηρηθούν ως πρέπει.

Το Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει
Από την πλευρά του παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι λόγω της αποχώρησης του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά τους καθήκοντα, θα χαθούν θέσεις εργασίας. Πηγή ωστόσο δήλωσε στη Mail Online: «Δεδομένης της απόφασής τους να αποσυρθούν, δεν χρειάζεται πλέον το γραφείο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Λεπτομέρειες μένουν ακόμα να οριστικοποιηθούν και καταβάλλονται προσπάθειες για την αναδιάταξη ανθρώπων στη βασιλική οικογένεια, δυστυχώς όμως θα υπάρξουν κάποιοι που δεν θα χρειάζονται πλέον».

 

Η ίδια πηγή σημείωσε ότι αν και το Megxit αποτέλεσε σοκ για την ομάδα, οι περισσότεροι έχουν αποδεχθεί τη μοίρα τους. «Ο δούκας και η δούκισσα έχουν μια μικρή ομάδα, λιγότερους από 15 ανθρώπους. Η ομάδα είναι πολύ πιστοί στους Sussexes και κατανοούν και σέβονται την απόφαση που έχουν πάρει», ανέφερε η πηγή.

«Είναι όλοι κοντά και υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον. Η ομάδα είναι απασχολημένη βοηθώντας να ετοιμάσει τις Βασιλικές Υψηλότητες για το μέλλον και εργάζεται για μια σειρά τελικών

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ