Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: «Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν τους ακουμπά κανείς». Βελέζ Κανείς Μόσταρ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ποιες ερωτικές φαντασιώσεις τρελαίνουν άνδρες και γυναίκες;

Θέμα ταμπού αποτελούν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις για τους περισσότερους γεγονός που τους αναγκάζει να τις κρατούν κρυφές υπό το φόβο των επικρίσεων. Εξάλλου δεν είναι καθόλου τυχαίοι οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται για να τις περιγράψουν όπως διεστραμμένες, φυσιολογικές ή περίεργες. Παρόλα αυτά ποιες είναι οι φαντασιώσεις που τρελαίνουν τις γυναίκες και ποιες αντίστοιχα τους άνδρες;

Ποιες ερωτικές φαντασιώσεις τρελαίνουν άνδρες και γυναίκες; | to10.gr

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στοJournal of Sexual Medicine απέδειξε ότι οι φαντασιώσεις των ανδρών είναι πιο σαφείς και περισσότερο τολμηρές από εκείνες των γυναικών αφού επικεντρώνονται είτε στην σεξουαλική πράξη ή σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι μια γυναικεία φαντασίωση είναι περισσότερο εγκεφαλική περιλαμβάνει πιπεράτες λεπτομέρειες ενώ για τους άνδρες που συμμετείχαν στην ίδια έρευνα απάντησαν ότι η φαντασίωση που τους τρελαίνει ήταν η ιδέα του ομαδικού σεξ.

Όσον αφορά τους ρόλους στο σεξ στο παιχνίδι των φαντασιώσεων, το ισχυρό φύλο είναι εξίσου ανοιχτό στην κυριαρχία και την υποταγή. Μια γυναίκα φαίνεται να προσεγγίζει πιο παραδοσιακά το σεξ ακόμη και στις φαντασιώσεις της, καθώς επιθυμεί ο άνδρας να έχει ηγετικό ρόλο.

Οι τοπ φαντασιώσεις

Στην έρευνα που συμμετείχαν 800 άνδρες και 790 γυναίκες που κλήθηκαν να απαντήσουν με ειλικρίνεια σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις φαντασιώσεις τους.

Στους άνδρες η top φαντασίωση σε ποσοστό άνω του 80% ήταν το να κάνουν σεξ με 2 γυναίκες ενώ στις γυναίκες σε ποσοστό άνω του 50% ήταν να κάνουν σεξ με κάποιον άγνωστο και όχι τον σύντροφο τους

Σεξ σε ειδυλλιακή ατμόσφαιρα: άνδρες 81%, γυναίκες 80%

Σεξ με υποταγή: άνδρες 53,3%, γυναίκες 64,6%

Σεξ παρά τη θέληση : άνδρες 30,7%, γυναίκες 28,9%

Αυτοικανοποίηση από μια νέα γνωριμία: άνδρες 64,7%, γυναίκες 36,8%

Βιντεοσκόπηση της ερωτικής σκηνής: άνδρες 43,9%, γυναίκες 31,9%

Ξυλοδαρμός στους γλουτούς (πυγοράπισμα) άνδρες 46,2%, γυναίκες 52,1%

Σεξ με γυναίκα που έχει μικρό στήθος: άνδρες 10,8%, γυναίκες 52,3%

Πρωκτικό σεξ: άνδρες 64,2%, γυναίκες 32,5%

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από