Ωριαία Αστρολογία. Επιλέξτε τις καλύτερες μέρες & ώρες.

Ωριαία Αστρολογία. Επιλέξτε τις καλύτερες μέρες & ώρες.

Αστρολογία και επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο ζώδιο σου. Ποια είναι η καλύτερη μέρα και ώρα για να κάνεις κάτι σημαντικό;

Δες στην Ωριαία Αστρολογία την επιρροή των πλανητικών ωρών στο ζώδιο σου και επέλεξε τη σωστή χρονική στιγμή για να κάνεις μια δραστηριότητα. Μια κρίσιμη επαγγελματική συνάντηση, για παράδειγμα, ή μια ημερομηνία γάμου, ή μια συζήτηση που θα καθορίσει τη συνέχεια της σχέσης σου; Ή ακόμα και για να διευθετήσεις μια διαφορά  με κάποιον φίλο ή συγγενή, να γνωρίσεις κόσμο, να κάνεις μια πετυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σου ή στη διακόσμηση του σπιτιού σου; Για όλα αυτά θα βρεις εδώ την απάντηση, ανάλογα με το ζώδιό σου, για οποιαδήποτε μέρα και ώρα σε ενδιαφέρει, σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. Επίσης, δες την Ωριαία Συναστρία και μάθε πως θα λειτουργήσει μια σχέση ή συνεργασία σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Οι αστρολογικοί δείκτες που φανερώνουν πόσες πιθανότητες επιτυχίας έχεις για τις δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν δεν είναι τυχαίοι. Προκύπτουν με μαθηματικό τρόπο από την επίδραση που έχει στο ζώδιο σου σε κάθε στιγμή της μέρας το καθένα από τα επτά ουράνια σώματα : Ήλιος, Σελήνη, Άρης, Ερμής, Δίας, Αφροδίτη, Κρόνος. Ο κάθε πλανήτης κυβερνά ένα διάστημα του 24ώρου διάρκειας περίπου μιας ώρας, κάνοντάς το κατάλληλο για ορισμένες δραστηριότητες αλλά ακατάλληλο για κάποιες άλλες. Για παράδειγμα, οι ώρες που κυβερνά ο Ήλιος προσφέρονται για να έχεις μια ωφέλιμη επαφή με το αφεντικό σου, όπως για να του ζητήσεις κάτι, ενώ το αντίθετο συμβαίνει με τις ώρες της Σελήνης, όπου μάλλον θα αντιμετωπίσεις μια άρνηση. Οι ώρες του Ήλιου, όπως και της Αφροδίτης, είναι καλές για τα ερωτικά ζητήματα, σε αντίθεση με τις ώρες του Άρη, που όμως ευνοούν το …σκέτο σεξ. Αν θέλεις να κάνεις ένα σημαντικό τηλεφώνημα, καλύτερη είναι μια ώρα του Ερμή, ενώ για να ξεκινήσεις μια εργασία με μακροχρόνια προοπτική, σε ευνοούν οι ώρες του Κρόνου. Αν σκοπεύεις να κάνεις δίαιτα, δεν θα πετύχει εφόσον ξεκινήσει σε ώρα Δία, ενώ αντίθετα η Αφροδίτη βοηθά σε ό,τι έχει σχέση με τη βελτίωση της εμφάνισής σου.

Όλες αυτές οι πληροφορίες βρίσκονται στην Ωριαία Αστρολογία κωδικοποιημένες με συνοπτικό και εύχρηστο τρόπο. Μπορείς να δεις αμέσως, για οτιδήποτε έχεις σκοπό να κάνεις, πόσο θετικές είναι οι επιρροές που δέχεσαι και, στον βαθμό που μπορείς, να κανονίσεις εσύ τις κινήσεις σου, ανάλογα με τις ώρες και τις ημέρες που σε ευνοούν.  Κάθε πράγμα στον καιρό του, λοιπόν, και εσύ θα ξέρεις ποιος είναι ο πιο σωστός!

Συμπληρώστε στην Ωριαία Αστρολογία το ζώδιο σας, την ημέρα και ώρα, καθώς και τη χώρα και πλησιέστερη πόλη όπου θα συμβεί το γεγονός για το οποίο θέλετε να μάθετε την αστρολογική επιρροή, λόγω ότι ακόμη και εντός της ίδιας χώρας υπάρχουν διαφορετικές αστρολογικές επιρροές από πόλη σε πόλη λόγω διαφοράς της αστρολογικής ώρας και τις οποίες έχουμε λάβει υπόψη στον υπολογισμό.
Μην ξεχάσετε να γράψετε στα σχόλια τις παρατηρήσεις σας και θα σας απαντήσουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ