Γκέραρντ : Συγκλονίζει το μήνυμα του Κιάσσου (vid)

Γκέραρντ : Συγκλονίζει το μήνυμα του Κιάσσου (vid)

Το δικό του προσωπικό μήνυμα, μέσω της σελίδας του στο Facebook, έστειλε ο Κώστας Κιάσσος για το θάνατο του Ευγένιου Γκέραρντ.

Ο Κώστας Κιάσσος ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που μεγαλούργησε δίπλα στον Ευγένιο Γκέραρντ με τον Ολλανδό τεχνικό να τον βοηθάει για να γίνει καλύτερος. Όμως, η σχέση των δύο ανδρών ξεπέρασε κατά πολύ τα στενά, επαγγελματικά πλαίσια και με το πέρασμα του χρόνου έγινε οικογενειακή.

Γι’ αυτό το λόγο και εκείνος, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, αποχαιρέτισε βουρκωμένος τον Γκέραρντ:

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Κιάσσου:

«Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Σίγουρα δεν είναι για μένα ο,τι πιο ευχάριστο να ανεβάζω ένα βιντεάκι για έναν άνθρωπο που μας αποχαιρέτησε πριν από λίγα λεπτά. Πληροφορήθηκα για το γεγονός, γιατί βρίσκομαι στο εξωτερικό και είμαι μακριά. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίστερ, στον Μανώλη, στην Κατερίνα. Θέλω από τη μεριά μου να σε ευχαριστήσω για όλα αυτά που έχεις κάνει για μένα κι όλα αυτά που έδωσες αυτά τα χρόνια. Ήταν πάρα πολλά. Δεν φθάνει μόνο ένα ευχαριστώ. Με διαμόρφωσες και σαν άνθρωπο.

Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω. Αλλά, είναι ίσως λίγο δύσκολο για εμένα αυτή τη στιγμή. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Δεν θα μπορώ να είμαι εκεί πέρα, στο μεγάλο σου αντίο. Ίσως να μην έχω τη δύναμη κιόλας να το κάνω. Βρίσκομαι μακριά, θα έρθω όμως σύντομα να σε δω. Εύχομαι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει και θα σε κοιτάζω εκεί ψηλά, γιατί ξέρω ότι κι από εκεί θα χαμογελάς. Όπως χαμογελάς, σε όλα τα παιδιά που είχες, όλα αυτά τα χρόνια. Θα σ’ αγαπάω για πάντα, καλό ταξίδι Ευγένιε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ