Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της Μίλαν!

Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της Μίλαν!

Λίγο πριν το ματς της Μίλαν με τη Γιουβέντους οι "ροσονέρι" θα δώσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού τους στον καλύτερο παίκτη τους για φέτος: τον Σούσο.

Το καλοκαίρι πολλοί περίμεναν πως η Μίλαν φέτος θα κάνει σπουδαία πράγματα. Ειδικά στην Ιταλία. Όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Τουλάχιστον για την ώρα.

Οι αλλαγές είναι συνεχόμενες, ώστε να βρεθεί η ισορροπία και να επιστρέψουν οι «ροσονέρι» στις νίκες και στις επιτυχίες. Γι’ αυτό το λόγο και ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποφάσισε να αφήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αυτός είναι ο επόμενος αρχηγός της Μίλαν (για την ώρα)

Σε μερικές μέρες η Μίλαν θα δώσει ακόμη ένα δύσκολο ματς στο «Σαν Σίρο». Κόντρα στη Γιουβέντους αυτή τη φορά. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο αρχηγός των Μιλανέζων θα είναι ο Σούσο.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι από τους πιο παλιούς στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας, ενώ και οι πολύ καλές εμφανίσεις του μαζί τους, έκαναν τους ανθρώπους της Μίλαν να πάρουν αυτή την απόφαση.

Οριστική; Κανείς δεν ξέρει. Ενδεχομένως για το υπόλοιπο της σεζόν. Ίσως και όχι. Όμως το σκεπτικό των Μιλανέζων είναι να πάρει το περιβραχιόνιο κάποιος από τους «παλιούς» και όχι κάποιο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού. Όπως έγινε με τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ