Προσπαθεί να σώσει την καριέρα του ο Κομπανί!

Προσπαθεί να σώσει την καριέρα του ο Κομπανί!

Στην Βαρκελώνη βρίσκεται ο Βινσέντ Κομπανί, ο οποίος έχει επισκεφτεί ειδικό γιατρό για το νέο του τραυματισμό, ώστε να σώσει την καριέρα του.

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται η καριέρα του Βινσέντ Κομπανί, μετά τον τελευταίο του τραυματισμό. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι ταλαιπωρείται ολοένα και περισσότερο με το σώμα του, με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί ελάχιστα από την σεζόν 2014- 2015.

Ο Βέλγος αμυντικός είναι στα «πιτς» από τον περασμένο Αύγουστο και έτσι δεν έχει καταφέρει για την ώρα να δώσει το «παρών» σε κανέναν αγώνα των «πολιτών». Αυτό δεν αρέσει στον έμπειρο στόπερ που θέλει να επιστρέψει όσο το δυνατόν νωρίτερα στα γήπεδα.

Γι’ αυτό το λόγο και πήγε στη Βαρκελώνη, ώστε να επισκεφτεί ειδικό γιατρό. Τον Ράμον Κούγκατ, ο οποίος με δηλώσεις του σε βελγικά ΜΜΕ, τόνισε πως ο Κομπανί μπορεί να αγωνίζεται για πολλά χρόνια ακόμη.

Τα λόγια του… ειδικού σχετικά με τον Κομπανί:

«Ο Κομπανί μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο για πολλά χρόνια ακόμη. Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει ν’ ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών του», τα λόγια του.

Για την ώρα όμως η απουσία του δεν έχει στοιχίσει. Μιας και η Σίτι έχει άμυνα από… ατσάλι. Συγκεκριμένα η ομάδα του Μάντσεστερ έχει δεχτεί μόλις… τέσσερα τέρματα σε εννιά ματς. Και αυτό σίγουρα κάτι λέει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ