Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει για την πρόταση γάμου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει για την πρόταση γάμου

Είναι έτοιμη και δεν το κρύβει

Τους τελευταίους μήνες αν υπάρχει ένα super hot ζευγάρι στην ελληνική showbiz και αυτό δεν είναι άλλο από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον rapper Snik. Στην αρχή ήταν μία φήμη που κανείς δεν πίστεψε, όμως οι αρχικές διστακτικές απαντήσεις της Ηλιάνας, μας έκαναν να την πιστέψουμε. Στην πορεία κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες, και πλέον το ζευγάρι έχει σταματήσει να κρύβεται όταν κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση.

Η σχέση τους φαίνεται μάλιστα να είναι πολύ δυνατή και ιδιαίτερη, με την Ηλιάνα να στάζει μέλι όταν μιλάει για τον αγαπημένο της. Το καλύτερο δε που είπε, ήταν αυτό που αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου. Η κριτής του Greece’s Next Top Model φαίνεται πως είναι έτοιμη για γάμο, και αυτό ανυπομονούμε να το δούμε.

Όπως ακούσαμε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «λιώνει» για τον Δημήτρη, τον θεωρεί απίστευτο σύντροφο, είναι gentleman και φυσικά αν της κάνει την πολυπόθητη πρόταση λογικά θα πει το «ναι».

Μήπως η δήλωσή της αυτή προμηνύει κάτι; Λες να παντρευτούν και να τους δούμε να ανεβαίνουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας; Αυτό θα είναι έκπληξη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ