Κώστας Βουτσάς: Ανατριχιάζει η ανάρτηση ηθοποιού: «Αυτό το πλάσμα έφτιαξες Κώστα»

Κώστας Βουτσάς: Ανατριχιάζει η ανάρτηση ηθοποιού: «Αυτό το πλάσμα έφτιαξες Κώστα»

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε από το πρωί της Πέμπτης (27-02) το παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, όπου η σορός του Κώστα Βουτσά, τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Η σορός του αγαπημένου και σπουδαίου ηθοποιού βρισκόταν στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών μέχρι τις 19:30 το απόγευμα.

 Η εξόδιος ακολουθία έγινε την Παρασκευή (28-02) στις 11:00 στη Μητρόπολη Αθηνών και λίγο αργότερα ακολουθήσε η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.Δυο μόλις ημέρες μετά η ανάρτηση Ελληνίδας ηθοποιού ανατριχιάζει!

«Και τώρα θα μιλήσω για τον @kostasvoutsas_official. Μιλώντας για την κόρη του. Η @theodoravoutsa είναι το πιό α-τρομητο πλάσμα που ξέρω. Αεικίνητη. Άφοβη. Αναζητά συνεχώς τη γνώση. Γνωρίζει ανθρώπους. Κάνει νέα ξεκινήματα. Γι αυτήν ο κόσμος είναι απλώς μια γειτονιά. Μπορεί να επικοινωνήσει με όλες τις φυλές του κόσμου. Δε βρίσκει τις ευκαιρίες ,τις φτιάχνει η ίδια. Ανοίγει μονή της τους δρόμους στη ζωή της. Λέει τη γνώμη της. Κλαίει δυνατά. Γελάει δυνατότερα. Αυτό το πλάσμα έφτιαξες ,Κώστα, μαζί με όλα τ ‘άλλα που σου αναγνωρίζουμε. Καλό δρόμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ