Ο… Σκαρτάδος της Ισπανίας, δεν πουλάει σουβλάκια, οδηγεί ταξί

Ο… Σκαρτάδος της Ισπανίας, δεν πουλάει σουβλάκια, οδηγεί ταξί

Όταν η ζωή δεν σου τα φέρνει όπως τα έχεις υπολογίσει, θα κάνεις τα πάντα για να επιβιώσεις. Ο Άιτορ Χουεγούν είναι μια τέτοια περίπτωση.

Τις προηγούμενες μέρες προκάλεσε μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως ένας από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τη δεκαετία του ’80, ο Γιώργος Σκαρτάδος έφτασε στο σημείο να πουλάει σουβλάκια έξω από το γήπεδο της Τούμπας για να επιβιώσει.

Οι ένδοξες μέρες ανήκουν οριστικά στο παρελθόν για τον παλαίμαχο άσο που υπηρέτησε για μια δεκαετία (1982-1992) τον Δικέφαλο κατακτώντας και ένα πρωτάθλημα αλλά περιπτώσεις σαν του Σκαρτάδου, δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα.

Ο Άιτορ Χουεγούν, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Μπιλμπάο και Γρανάδα (μεταξύ άλλων), μπορεί να μην είχε αντίστοιχο εκτόπισμα στο ισπανικό ποδόσφαιρο με αυτό του Σκαρτάδου, κατέγραψε όμως τη δική του πορεία. Πλέον, η ζωή τα έφερε έτσι που βγάζει το ψωμί του ως ταξιτζής.

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της «MARCA», οι περιστάσεις τα έφεραν έτσι ώστε να αποκτήσει άδεια ταξί και πλέον να ζει μέσω αυτού του επαγγέλματος. Μπορεί πλέον να μην έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο αλλά όπως δηλώνει, στο ταξί του παίζει μόνο «MARCA Radio» ώστε να ενημερώνεται για τα αθλητικά ενώ εύχεται η Αθλέτικ να κατακτήσει το Κύπελλο ύστερα από τις τελευταίες αποτυχημένες προσπάθειες κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ