Κορωνοϊός στο Ιράν: Νεκρός ένας βουλευτής από τον ιό

Κορωνοϊός στο Ιράν: Νεκρός ένας βουλευτής από τον ιό

Κορωνοϊός: Το Ιράν είναι μια από τις χώρες εκτός Κίνας που έχουν πληγεί περισσότερο από την επιδημία

Ένας Ιρανός βουλευτής πέθανε από τον Covid-19, μετέδωσε σήμερα το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, μια ακόμη ένδειξη ότι ο νέος κορωνοϊός εξαπλώνεται εντός των κρατικών θεσμών.

Το Ιράν είναι μια από τις χώρες εκτός Κίνας που έχουν πληγεί περισσότερο από την επιδημία. Μέχρι χθες Παρασκευή είχαν καταγραφεί στη χώρα 4.747 κρούσματα του ιού.

Ο βουλευτής που πέθανε χθες είναι ο Φατεμέχ Ραχμπάρ, ένας συντηρητικός βουλευτής από την Τεχεράνη, μετέδωσε το πρακτορείο χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν περιλαμβάνεται στον επίσημο απολογισμό των 124 νεκρών που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η χώρα.

Στις 2 Μαρτίου το Tasnim μετέδωσε τον θάνατο του Μοχάμαντ Μιρμοχαμαντί, ενός μέλους του αποκαλούμενου Συμβουλίου Σκοπιμότητας που έργο του είναι η επίλυση των διενέξεων ανάμεσα στη βουλή και στο Συμβούλιο των Φρουρών. Πρόκειται για ένα κυβερνητικό σώμα που μεταξύ άλλων ελέγχει τους υποψηφίους των εκλογών.

Εξάλλου, ο υφυπουργός Υγείας της χώρας Ίρατζ Χαριτσί και ένας ακόμη βουλευτής, ο Μαχμούντ Σαντεγκί, έχουν ανακοινώσει ότι μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ