Πρώην παίκτης της ΑΕΚ επισκέφτηκε τον Ροναλντίνιο στη φυλακή

Πρώην παίκτης της ΑΕΚ επισκέφτηκε τον Ροναλντίνιο στη φυλακή

Δεύτερο 24ωρο για τον Ροναλντίνιο σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στην Παραγουάη. Τι λένε οι φύλακες για την παραμονή του εκεί, ποιος πρώην παίκτης της ΑΕΚ τον επισκέφτηκε για να του συμπαρασταθεί.

Σε φυλακή υψίστης ασφαλείας της Παραγουάης, στην οποία βρίσκονται συνολικά 195 κρατούμενοι, βρίσκεται για δεύτερο 24ωρο ο Ροναλντίνιο μαζί με τον αδερφό του, οι οποίοι συνελήφθησαν για κατοχή πλαστών διαβατηρίων.

«Τα πηγαίνει καλά. Είναι σε καλή διάθεση, όπως τον είδατε στη φωτογραφία» είπε στο πρακτορείο Reuters ο φύλακας Μπλας Βέρα και πρόσθεσε.

«Είναι μαζί με τον αδερφό του σε ένα κελί και έχουν από ένα κρεβάτι, τηλεόραση και ανεμιστήρα. Χρησιμοποιούν κοινόχρηστες τουαλέτες και μπορούν να προαυλίζονται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας».

Στη φυλακή βρέθηκε τις τελευταίες ώρες και ο Κάρλος Γκαμάρα, πρώην αρχηγός της Εθνικής Παραγουάης, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα της ΑΕΚ, προκειμένου να επισκεφτεί τον Ροναλντίνιο, ενώ μαζί του ήταν και άλλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που εξέφρασαν τη στήριξή τους στον Βραζιλιάνο.

Η οικογένειά του, πάντως, περνάει δύσκολες στιγμές, βλέποντας τον Ροναλντίνιο να βρίσκεται στη φυλακή. Ακόμα και αν ο ίδιος δε χάνει το χαμόγελό του, οι δικοί του άνθρωποι είναι προβληματισμένοι και θλιμμένοι από την εξέλιξη, μη γνωρίζοντας πόσο καιρό ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου θα παραμείνει εκεί.

https://twitter.com/SoloFutbolMemes/status/1237020671110270978

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ