Οι ηλικιωμένοι που κινδυνεύτε περισσότερο θα βάλετε μυαλό;; Απτόητοι στις… λαϊκές με ή χωρίς μάσκες (ΦΩΤΟ)

Οι ηλικιωμένοι που κινδυνεύτε περισσότερο θα βάλετε μυαλό;; Απτόητοι στις… λαϊκές με ή χωρίς μάσκες (ΦΩΤΟ)

Απτόητοι… συνεχίζουν τις επισκέψεις στην λαϊκή οι ηλικιωμένοι, την ώρα που έχει ζητηθεί από το Υπουργείο Υγείας, από τις ευπαθείς κυρίως ομάδες, να μείνουν στο σπίτι τους, περιορίζοντας στο μέγιστο, τις μετακινήσεις τους, σε μία προσπάθεια να περιοριστεί η μετάδοση του κορωνοϊού στη χώρα.

Με μάσκα ή χωρίς ηλικιωμένοι συνεχίζουν τις αγορές τους, όπως κατέγραψε ο φακός του cretapost, νωρίς το πρωί, στη λαϊκή της Θερίσσου, στην οδό Λεβήνου, στο Ηράκλειο.

laikh

laikh-9

Για να είμαστε ακριβείς, αρκετοί φορούσαν μάσκα, ωστόσο αυτό το ατομικό μέτρο προστασίας από μόνο του, δεν  αποτελεί…πανάκεια.

Τι κι αν η κυβέρνηση υψώνει ειδικό «πλέγμα» μέτρων για την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού αναστέλλοντας μια σειρά εκδηλώσεων σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους. Η απόσταση μεταξύ των πολιτών στη λαϊκή σήμερα, όπως αποδεικνύεται περίτρανα, είναι τέτοια, ώστε θέτει σε κίνδυνο τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς με προβλήματα υγείας.

laikh-3

Για την ιστορία, να σημειωθεί ότι στη λαϊκή στην Ιταλία,  όπου ήδη έχει μπει σε καραντίνα όλη η Λομβαρδία, η απόσταση λόγω κορωνοϊού,  προσδιορίζεται πλέον, στο ένα μέτρο.

laikh-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ