Όλοι για έναν και ένας για όλους

Όλοι για έναν και ένας για όλους

Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα θα βγούμε νικητές από αυτή τη δύσκολη μάχη.

Η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει. Σε σημείο, μάλιστα, που σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς δεν το περιμέναμε. Από το «Ελα μωρέ τώρα» ,πήγαμε γρήγορα στο «τι γίνεται ρε φίλε».

Πανικός δεν χρειάζεται, ούτε υστερία. Ούτε τίτλοι φόβου για να πουλάνε. Δεν μπορείς όμως να κλείσεις τα μάτια σε όσα γίνονται σε όλο τον κόσμο αλλά και στην χώρα μας.

Η κυβέρνηση πήρε κάποια σκληρά μέτρα. Και στη συνέχεια πήρε ακόμα πιο σκληρά, γιατί πολύ απλά τα πρώτα υπήρχε ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας που τα έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Όμως είπα δεν χρειάζεται πανικός. Όταν όμως δεν επικρατεί η κοινή λογική ,θα έχει ως αποτέλεσμα να μας φέρονται σαν μικρά παιδιά και θα τους παίρνει όλους η μπάλα.

Το κράτος φυσικά οφείλει, μαζί με τα μέτρα που πήρε, να δώσει και τα απαραίτητα στηρίγματα στις επιχειρήσεις που χάνουν τα έσοδα τους και στους εργαζόμενους που χάνουν το μεροκάματο τους.

Όλοι μαζί οφείλουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτή τη δύσκολη μάχη. Όλοι για έναν και ένας για όλους.

Οι περισσότεροι που θα νοσήσουν από αυτόν τον ιό θα τον περάσουν ασυμπτωματικά ή με πολύ ελαφριά συμπτώματα , όπως λένε οι επιστήμονες.

Σεβαστείτε όμως τους γονείς σας και τους ηλικιωμένους συγγενείς σας. Σεβαστείτε τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Δυστυχώς τρεις εξ αυτών δεν βρίσκονται πλέον κοντά μας.

Το να είσαι παρτάκιας δεν είναι μαγκιά φίλε μου. Και πίστεψε με δεν θα είσαι όταν ω μη γένοιτο χτυπήσει τη δικιά σου πόρτα το κακό… Γι’ αυτό όλοι μαζί παλεύουμε για να μην χρειαστεί να θρηνήσουμε αλλά θύματα.

Υ. Γ Τι να πει κανείς πραγματικά για ποδόσφαιρο όταν γίνονται όλα αυτά γύρω μας.

Υ. Γ 1 Στον Άρη εκτός από την αλλαγή στο πρόγραμμα των προπονήσεων περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος και ο μεταγραφικος σχεδιασμός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ