Φερέιρα: «Να προσέχετε τον εαυτό σας και πάμε ΠΑΟΚάρα» (vid)

Φερέιρα: «Να προσέχετε τον εαυτό σας και πάμε ΠΑΟΚάρα» (vid)

Ο Αμπελ Φερέιρα έστειλε το μήνυμά του για τον κορωνοϊό μέσω του Instagram.

O προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπελ Φερέιρα, έστειλε το μήνυμά του μέσω του Instagram για τον κορωνοϊό και τις προσπάθειες των γιατρών στη μάχη εναντίον του.

Ο Πορτογάλος προπονητής ζήτησε κι εκείνος από τη μεριά του να μείνουν όλοι στο σπίτι τους προκειμένου να βοηθήσουν στη μη εξάπλωση του ιού, τους κάλεσε να προσέχουν τον εαυτό τους και στο φινάλε δεν ξέχασε τον ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Πάμε ΠΑΟΚάρα».

Αναλυτικά το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ:

«Γεια σε όλους, οι πρώτες μου λέξεις απευθύνονται στους γιατρούς. Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια, για το κουράγιο, για τη δύναμη σας και συνεχίστε έτσι. Για όλους εσάς, τους υπόλοιπους συνεχίστε έτσι, μείνετε σπίτι, μείνετε με την οικογένεια σας. Γίνετε δημιουργικοί!

Βοηθήστε τη σύζυγο σας με τις δουλειές του σπιτιού, είναι ένας καλός τρόπος για να μείνετε σε φόρμα. Επίσης μπορείτε να παίξετε παιχνίδια. Για τους ανθρώπους που είναι πιο… συναισθηματικοί δείτε την ταινία ο μονομάχος. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά όπως είπα πριν πρέπει να γίνουμε δημιουργικοί. Πρέπει να είμαστε μαζί σε όλες τις στιγμές. Να προσέχετε τον εαυτό σας και ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Abel Ferreira send his message to all PAOK fans and all the people dealing with Corona Virus pandemic #PAOK #KeepCalm #StayAtHome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ