Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τρίο στούτζες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΧΑΜΟΣ με τον ΆΔΩΝΙ σε ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑΝ ΑΣΧΗΜΑ. Σόου μπροστά στις κάμερες!

Δεν τον έκραξαν οι απλοί Έλληνες πολίτες αλλά οι αρμόδιοι επιστήμονες.

ΧΑΜΟΣ με τον ΆΔΩΝΙ σε ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑΝ ΑΣΧΗΜΑ. Σόου μπροστά στις κάμερες! | to10.gr

“Δεν φοράει μάσκα, πλησιάζει τον καθένα. Δεν θα χάσει ψήφους να τηρήσει τις αποστάσεις” ανέφερε για τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Αθανάσιος Εξαδάχτυλος.
O ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ που μετέφερε την απορία από τον στούντιο βρέθηκε αντιμέτωπος με την ξινίλα του Άδωνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια ώρα στην ΕΡΤ ο Άδωνις έδινε το δικό του σόου

Σε σούπερ μάρκετ βρέθηκε και πάλι σήμερα το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, δεύτερη ημέρα εφαρμογής των νέων μέτρων για τη λειτουργία τους, με φόντο την αυξημένη προσοχή για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Στέλνοντας και ο ίδιος το μήνυμα για το πόσο σημαντική είναι η ατομική υγιεινή, ο κ. Γεωργιάδης έβγαλε από την τσέπη του ένα μπουκαλάκι με αντισηπτικό, μόλις μπήκε στο σούπερ μάρκετ και προσέγγισε τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Κι επειδή πριν από εκείνον έδινε συνέντευξη ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, με το αντισηπτικό καθάρισε και το ακουστικό με το οποίο θα άκουγε όσα λέγονταν στο στούντιο.

Σε ό,τι αγορά τα φλέγοντα ζητήματα των ημερών, ο κ, Γεωργιάδης διαβεβαίωσε εκ νέου πως η αφορά είναι πλήρως εφοδιασμένη και δεν υπάρχει λόγος πανικού, και πως αύριο θα παρουσιαστεί πακέτο μέτρων για τη στήριξη της βιωσιμότητας επιχειρήσεων και τη διασφάλιση θέσεων εργασίας, που πλήττονται λόγω κορωνοϊού