Μπενζεμά : Φιλόζωοι κατά Μπενζεμά για την ανάρτηση με μια τίγρη (pics)

Μπενζεμά : Φιλόζωοι κατά Μπενζεμά για την ανάρτηση με μια τίγρη (pics)

Ο Καρίμ Μπενζεμά ανήρτησε φωτογραφίες με τα παιδιά του και τον ίδιο να παίζουν με μια μικρή τίγρη, γεγονός που προκάλεσε σωρεία αρνητικών σχολίων και αντιδράσεων.

Την οργή πολλών φιλόζωων έχει προκαλέσει ανάρτηση του του Καρίμ Μπενζεμά στην οποία ο διεθνής Γάλλος εμφανίζεται να παίζει κρατάει στα χέρια του μια μικρή τίγρη. Στην φωτογραφία, μαζί με τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, βλέπουμε και τα παιδιά του, την κόρη του Αμέλια τριών ετών και τον γιό του Ιμπραΐμ 7 μηνών.

«Αγαπητέ Μπενζεμά μπορείς να μας εξηγήσεις που βρήκες αυτό το μωρό τίγρη; Πού είναι η μητέρα του και τι σκοπεύεις να κάνεις και δεν πιστεύεις πως είναι καλύτερο το ζώο αυτό να βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον;», αναρωτήθηκε ο Λορέν Παρισό, αρμόδιος για τα δικαιώματα των ζώων στην Γαλία.

«Αν ο Μπενζεμά είχε έστω και λίγο μυαλό, αντί να ποζάρει με αυτήν την τίγρη θα μπορούσε να κάνει κάποια φιλανθρωπία για τα ζώα», ήταν η τοποθέτησή ενός άνδρα στο Twitter.

Γενικότερα οι αντιδράσεις για την κίνηση του Γάλλου είναι μεγάλες και πλέον μένει να δούμε αν ο ίδιος εκφραστεί δημοσίως περί του θέματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ