«Έφυγε» ο 35χρονος θρύλος της Κάρντιφ, Πίτερ Γουίτινγχαμ

«Έφυγε» ο 35χρονος θρύλος της Κάρντιφ, Πίτερ Γουίτινγχαμ

Σε ηλικία 35 ετών έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της Κάρντιφ, Πίτερ Γουίτινγχαμ, ο οποίος είχε πέσει από τις σκάλες μιας παμπ και οι εγκεφαλικές βλάβες που του προκλήθηκαν ήταν μη αναστρέψιμες

Θλίψη σκόρπισε στο βρετανικό ποδόσφαιρο η είδηση του χαμού του Πίτερ Γουίτινγχαμ. Σε ηλικία 35 ετών έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της Κάρντιφ και βύθισε σε πένθος την ομάδα της Ουαλίας.

Ο Γουίτινγχαμ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο από τις 7 Μαρτίου. Είχε πέσει από τις σκάλες μιας παμπ και οι εγκεφαλικές βλάβες που του προκλήθηκαν ήταν μη αναστρέψιμες και τελικά υπέκυψε την Πέμπτη 19 Μαρτίου. Η αστυνομία ισχυρίζεται στην παρούσα φάση πως δεν προκύπτουν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια.

Ο άτυχος Γουίτινγχαμ, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του τη σεζόν 2017-2018 με τη Μπλάκμπερν, αφήνει πίσω τη σύζυγό του, Αμάντα, που περίμενε το τρίτο τους παιδί.

Η αστυνομία ισχυρίζεται στην παρούσα φάση πως δεν προκύπτουν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια.

O Άγγλος ξεκίνησε την καριέρα του από την Άστον Βίλα, με την οποία έκανε περισσότερες από 50 συμμετοχές σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ έκανε 17 παιχνίδια με την εθνική Αγγλίας U21. Προτού πάει στην Κάρντιφ, έπαιξε δανεικός σε Μπέρνλι και Ντέρμπι Κάουντι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κάρντιφ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ