Είχες φανταστεί αυτές τις στιγμές που έγραψαν ιστορία με… χαρτί υγείας; (pics)

Είχες φανταστεί αυτές τις στιγμές που έγραψαν ιστορία με… χαρτί υγείας; (pics)

Από τη μυθική ντρίπλα του Μέσι στον Μπόατενγκ και το ψαλιδάκι του Ιμπραΐμοβιτς έξω από την περιοχή, μέχρι τον «σκορπιό» του Ζιρού και την απίθανη κεφαλιά ψαράκι του Φαν Πέρσι κόντρα στην Ισπανία. Ολα αυτά και πολλά ακόμη, με ένα χαρτί υγείας.

Το viral των ημερών ελέω καραντίνας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού δεν είναι άλλο από το «toilet paper challenge» με αθλητές και μη, να έχουν αφήσει αναγκαστικά την μπάλα και να επιδίδονται σε κόλπα με ρολά από χαρτί υγείας.

Η φρενίτιδα που έχει «ξεσπάσει» σε όλο τον κόσμο, με το απαραίτητο κατά τα άλλα για κάθε τουαλέτα υλικό, έδωσε μια πολύ όμορφη έμπνευση στο «Bleacher Report.

Το μεγάλο αμερικανικό δίκτυο συγκέντρωσε μερικές από τις πιο αξέχαστες ποδοσφαιρικές στιγμές των τελευταίων ετών και αντικατέστησε την μπάλα με τί άλλο; Με ένα χαρτί υγείας.

Η «αλήτικη» ντρίπλα του Μέσι στον Μπόατενγκ για τα ημιτελικά του Champions League του 2015, τα ψαλιδάκια των Ρούνεϊ και Ιμπραΐμοβιτς, το κορυφαίο γκολ στον κόσμο για το 2017 με τον «σκορπιό» του Ζιρού και άλλες λιγότερο ίσως αξιομνημόνευτες στιγμές, αποτυπωμένες σε δέκα ξεχωριστές φωτογραφίες.

Για δείτε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#StayAtHome 🏡 ⚽️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report Football (@brfootball) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ