Ο Μίκλαντ πρωταγωνιστής σε ταινία για τη μουντιαλική Νορβηγία (vid)

Ο Μίκλαντ πρωταγωνιστής σε ταινία για τη μουντιαλική Νορβηγία (vid)

Ο Έρικ Μίκλαντ, που αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό για τρία χρόνια, θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία για τη σπουδαία Νορβηγία της δεκαετίας του '90.

Αγωνίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό από το 1997 έως το 2000. Αποτέλεσε έναν από τους πιο αγαπημένους ξένους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα με το τριφύλλι. Ενα… μηχανάκι στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ένας καταπληκτικός αμυντικός μέσος με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.

Ο Έρικ Μίκλαντ, γνωστός και ως «κουνούπι», αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και στις κινηματογραφικές αίθουσες. Θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας «Όλα για τη Νορβηγία», η οποία θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2021 και θα έχει ως θέμα την καλύτερη φουρνιά της Εθνικής Νορβηγίας, που την οδήγησε σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα (1994, 1998).

Ο Μίκλαντ ήταν από τα βασικά στελέχη της Εθνικής Νορβηγίας τη δεκαετία του ’90 και από τους πρωταγωνιστές εκείνης της ομάδας που κατάφερε να πρωταγωνιστήσει.

Συνολικά πραγματοποίησε 78 εμφανίσεις με το εθνόσημο, σημειώνοντας δύο γκολ. Στη χώρα του αγωνίστηκε στην Μπράν και τη Σταρτ, ενώ έχει παίξει σε Ολλανδία (Ουτρέχτη), Αυστρία (Λίντσερ), Ελλάδα (Παναθηναϊκός), Γερμανία (Μόναχο 1860) και Δανία (Κοπεγχάγη).

Στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε συνολικά 90 συμμετοχές, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα πλην του συλλόγου στον οποίο ξεκίνησε και έκλεισε την καριέρα του, τη νορβηγική Σταρτ. Με τους πράσινους σημείωσε τρία γκολ στην τριετή παρουσία του στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ