Σάντσο και Χάαλαντ οι πιο ακριβοί teenagers στον κόσμο!

Σάντσο και Χάαλαντ οι πιο ακριβοί teenagers στον κόσμο!

Οι δυο ποδοσφαιριστές της Ντόρτμουντ είναι στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβούς teenagers παγκοσμίως, με τον Σάντσο να «αγγίζει» σε αξία τα 200 εκατ. ευρώ.

Δύο παίκτες της Ντόρτμουντ, o Τζέιντον Σάντσο και ο Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ, καταλαμβάνουν αντίστοιχα τις δύο πρώτες θέσεις των πιο ακριβών νέων ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με την νέα ανάλυση που παρουσίασε σήμερα το CIES, διεθνές κέντρο αθλητικών σπουδών, που βρίσκεται στο Νοσατέλ και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της FIFA και του Πανεπιστημίου της ελβετικής πόλης.

Πρόκειται για μία λίστα με τους 50 πιο ακριβούς παίκτες από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και αναφέρεται σε ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το 2000 ή μετά το 2000. Η Ντόρτμουντ έχει τα πρωτεία, με τους δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές να έχουν καταγράψει μια ονειρική σεζόν τόσο στην Bundesliga αλλά και στο Champions League.

Ο Άγγλος επιθετικός εκτιμάται στα 198,5 εκατ. ευρώ και ο Νορβηγός επιθετικός στα 101 εκατ. ευρώ, ενώ θέση στο βάθρο παίρνει ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο Γκόεζ με 88,9 εκατ, ευρώ.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης/ Βραζιλία) και Καλούμ Χάντσον Οντόι(Τσέλσι/Αγγλία) με 73,9 και 72,3 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ